Jhn Postat Martie 21, 2018 Partajează Postat Martie 21, 2018 (editat) Asa este, am observat si eu.... , daca nu o folosesc discutam.... Editat Martie 21, 2018 de Jhn Link spre comentariu
dacos Postat Aprilie 23, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2018 (editat) I-am schimbat cablurile și cleștii. Am pus cablu de 25mmp, al lui nu sunt sigur că era din cupru, în tăietură pare argintiu. O să mă uit mâine cu lupa. Nu m-aș repezi să spun că e oțel pentru că nu este rigid. La cleștele de masă am pus șurub de alamă, urmează și piuliță de alamă cu șaibă grower de bronz. Momentan nu am. Am folosit un papuc mai serios pentru că al lui era foarte subțire. Le știu, de regulă sunt marcate cu 10A. Editat Aprilie 23, 2018 de dacos Link spre comentariu
Jhn Postat Aprilie 23, 2018 Partajează Postat Aprilie 23, 2018 (editat) Stai linistit ca si eu am luat teapa, cu genul asta de cablu de 7 lei, si daca m-ai cumperi ceva... lasa la 6 lei metru liniar , e cablu multifilar de aluminu "spoit" cu ceva de culoarea cuprului ! Asa sunt bobinate si motoarele de tocatoare,uruitoare, etc....flexuri cu roti din plastic, si alte rahaturi: Ieftin si bun nu exista !!! Daca te ajuta cu ceva bobina aia de care am vorbit in privat....ti-o trimit gratis, da-mi adresa tot acolo ! Cele doua invertoare de care discutam m-ai sus, au fost reparate, probate si sunt ok la banii astia, unul este la cumnatul meu, iar pe celalalt il tin pentru mine : Nu se merita munca, igbt-uri, si alte chestii, sa faci profit, cand pe net pretul lor sunt undeva la maxim 300 de lei !. Editat Aprilie 23, 2018 de Jhn Link spre comentariu
dacos Postat Aprilie 23, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2018 De la Dedeman l-am luat, a fost 15 lei/m. Ar fi trebuit touși să iau de 16mmp. Cel de 25 constat că e cam greu. Foarte posibil să fie de aluminiu cuprat. De oțel nu este pentru că ar fi...oțelit, rigid. Erau cablurile cu care a venit aparatul. Dacă ar fi un coaxial cred că e suficient oțel sau aluminiu cuprat pentru că nu trece curent prin el. Link spre comentariu
Vizitator Rosu Doru Postat Martie 7, 2019 Partajează Postat Martie 7, 2019 Mi-am cumparat si eu un STROMO SW 250, prin comanda de la E-MAG. Pentru 405 lei, cu transport gratuit, am primit acest invertor cu masca lui si ciocanel de zgura si in alta cutie o masca automata, cu cristale lichide si o pereche de manusi din piele. Masca are un mic comutator cu trei trepte de reglaj si trebuie sa-i pui doua baterii R3-AAA ca sa functioneze. Cand am scos aparatul din cutie prima reactie a fost sa-l trimit inapoi inainte de ai face vreo zgaraietura si sa comand altceva. Aparatul are cu tot cu cabluri 3,6 Kg. Am ramas placut surprins dupa ce l-am testat si am constatat ca pot suda si cu electrozi superbaz de 2,5 cu potentiometrul de reglaj la jumatate. Am in boxa un pachet de electrozi superbaz de vreo 20 de ani si nu iam putut folosi cu alte aparate facute de mine sau din comert, chiar cu punti redresoare si condensator de 1000mF. Ramane sa-l desfac sa vad ce are prin el in caz ca se strica. In timp ce il probam, lua din retea cam 6-7 A, ceea ce inseamna cca. 1500W. SUNT MULTUMIT ! In privinta mastii, am fost un pic nedumerit pana mi-am dat seama ca are locas de baterii deasupra oglinzii in interior. Link spre comentariu
asterix196803 Postat Martie 7, 2019 Partajează Postat Martie 7, 2019 Schimba cablurile de la cleste si masa cu altele mai lungi....Aici ai detalii din interior si curentul maxim de sudura ....aproximativ 120A.. Link spre comentariu
Ionutba Postat Martie 28, 2020 Partajează Postat Martie 28, 2020 Cat de bun e acest aparat de sudura? L-a utilizat cineva? Si cu ce fel de electrozi merge? Link spre comentariu
marin adrian Postat Martie 29, 2020 Partajează Postat Martie 29, 2020 Sincer este o chinezarie, sudura cu bazic eu zic ca este o aventura in tara minunilor. Eu unul am incercat sa sude bazici cu saffro 125, telwin tehnica 164, 144 , tehnology 216, panzer, blueweld sau ceva de genul, inclusiv cu invertor facut de mine dupa schema domnului Titi, ciby dupa forum, la care bineinteles am facut si bobina iesire, dar nimic nu functioneaza cu bazic asa cum trebuie, domnul Bumbu stie ce zic. Eu sincer pana la esab nu am putut sa sudez bazic cursiv, si sudez ceva am o ferma agricola unde mereu se rupe cate ceva. Mai nou nu mai cumpar decat electrozi bazici pt orice sudura, nu mai vreau sa vad supertit mai ales datorita zgurei pe care o lasa in urma. Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Martie 29, 2020 Partajează Postat Martie 29, 2020 Esabul care îl aveți e din gama profi, nu budyarc sau wsme.....nu are cum sa nu sudeze cu bazic. Și mai important, nu neaparat dacă are sau nu bobina pe iesire( contează bobina bineînțeles), el sudează bine și datorită funcțiilor de HOT start și arcforce implementate in partea de comanda. Sunt destule invertoare care au bobina pe iesire dar nu se descurca prea bine cu bazic... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum