Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ilominat trepte scara interioara

v67

Postări Recomandate

as dori controlul iluminat trepte- modul  scara-contra cost

doua bariere cu infrarosu innainte de trealta1 si treapta12 vor comanda aprinderea succesiva(progresiv daca se poate) cu timp reglabil a benzilor cu led1-12

astept un pret

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• v67

3

• killpacient

2

• Aelfo

2

• masterpic77

1

Top autori în acest subiect

• Acum 22 minute, DjLeco a spus:

Salutare!

Pune te rog un pret aici, s-ar putea sa fim mai multi interesati, multumesc!

Preturile sunt personalizate in functie de cerinte daca ai nevoie astept un pm si discutam mai multe 

Link spre comentariu
  • 9 luni mai târziu...

De mai bine de 6 ani produc astfel de montaje, au o fiabilitate crescuta, au trecut testul de anduranta si maturitate. Momentan se vinde V1 si V2, iar V3 va fi gata in cateva luni. Montajul este gata pentru instalare, are dimensiuni reduse, aspect profesional si cel mai mic consum din gama sa. Preturi incepand de la 150 de lei.

Trepte_V2.jpg

Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...
Vizitator Ionut Lita
La 04.01.2019 la 11:33, Aelfo a spus:

De mai bine de 6 ani produc astfel de montaje, au o fiabilitate crescuta, au trecut testul de anduranta si maturitate. Momentan se vinde V1 si V2, iar V3 va fi gata in cateva luni. Montajul este gata pentru instalare, are dimensiuni reduse, aspect profesional si cel mai mic consum din gama sa. Preturi incepand de la 150 de lei.

Trepte_V2.jpg

Salut,

Ma intereseaza si pe mine asa ceva, dacă mai este de actualitate.

Multumesc!

Ionuț[email protected] 

Link spre comentariu
  • 11 luni mai târziu...

Nu am mai intrat de mult pe aici, pe mine ma veti gasi intotdeauna pe net cu aelfo. In semnatura mea gasiti calea catre ceea ce produc eu. Lucrez continuu pentru imbunatatirea controlerelor pentru iluminat trepte. Am luat in calcul usurinta de a fi montat, un numar cat mai redus de fire, montajul si senzorii sa fie cat mai mici, un consum redus in starea de asteptare si multe altele. Pe site www.aelectro.ro se gasesc mai multe versiuni ale controlerului pentru iluminat trepte, precum si alte accesorii utile la montaj. In anumite conditii se pot personaliza aceste montaje electronice (controlerul).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări