v67 Postat Martie 2, 2018 Partajează Postat Martie 2, 2018 as dori controlul iluminat trepte- modul scara-contra cost doua bariere cu infrarosu innainte de trealta1 si treapta12 vor comanda aprinderea succesiva(progresiv daca se poate) cu timp reglabil a benzilor cu led1-12 astept un pret Link spre comentariu
killpacient Postat Martie 2, 2018 Partajează Postat Martie 2, 2018 Salut se poate face. AI mai multe pe PM. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 6, 2018 Partajează Postat Martie 6, 2018 Salutare! Pune te rog un pret aici, s-ar putea sa fim mai multi interesati, multumesc! Link spre comentariu
killpacient Postat Martie 6, 2018 Partajează Postat Martie 6, 2018 Acum 22 minute, DjLeco a spus: Salutare! Pune te rog un pret aici, s-ar putea sa fim mai multi interesati, multumesc! Preturile sunt personalizate in functie de cerinte daca ai nevoie astept un pm si discutam mai multe Link spre comentariu
masterpic77 Postat Martie 12, 2018 Partajează Postat Martie 12, 2018 Am eu asa ceva de vanzare .... https://www.publi24.ro/anunturi/electronice/altele/diverse/anunt/Sistem-iluminare-scari/7b0162707168655f.html?fromIndex=false Link spre comentariu
djvas Postat Martie 21, 2018 Partajează Postat Martie 21, 2018 Un proiect realizat de un coleg, cu soft open source scris de mine : Link spre comentariu
Aelfo Postat Ianuarie 4, 2019 Partajează Postat Ianuarie 4, 2019 De mai bine de 6 ani produc astfel de montaje, au o fiabilitate crescuta, au trecut testul de anduranta si maturitate. Momentan se vinde V1 si V2, iar V3 va fi gata in cateva luni. Montajul este gata pentru instalare, are dimensiuni reduse, aspect profesional si cel mai mic consum din gama sa. Preturi incepand de la 150 de lei. Link spre comentariu
v67 Postat Ianuarie 10, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2019 Aelfo te astept cu un raspuns final pret si ce contine coletul ,am tot aminat dar daca gasesc ce trebue voi finaliza (este la mine acasa) Link spre comentariu
Vizitator Ionut Lita Postat Septembrie 25, 2019 Partajează Postat Septembrie 25, 2019 La 04.01.2019 la 11:33, Aelfo a spus: De mai bine de 6 ani produc astfel de montaje, au o fiabilitate crescuta, au trecut testul de anduranta si maturitate. Momentan se vinde V1 si V2, iar V3 va fi gata in cateva luni. Montajul este gata pentru instalare, are dimensiuni reduse, aspect profesional si cel mai mic consum din gama sa. Preturi incepand de la 150 de lei. Salut, Ma intereseaza si pe mine asa ceva, dacă mai este de actualitate. Multumesc! Ionuț[email protected] Link spre comentariu
Aelfo Postat Septembrie 11, 2020 Partajează Postat Septembrie 11, 2020 Nu am mai intrat de mult pe aici, pe mine ma veti gasi intotdeauna pe net cu aelfo. In semnatura mea gasiti calea catre ceea ce produc eu. Lucrez continuu pentru imbunatatirea controlerelor pentru iluminat trepte. Am luat in calcul usurinta de a fi montat, un numar cat mai redus de fire, montajul si senzorii sa fie cat mai mici, un consum redus in starea de asteptare si multe altele. Pe site www.aelectro.ro se gasesc mai multe versiuni ale controlerului pentru iluminat trepte, precum si alte accesorii utile la montaj. In anumite conditii se pot personaliza aceste montaje electronice (controlerul). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum