doru3160 Postat Martie 2, 2018 Partajează Postat Martie 2, 2018 Salutare, de curand am dat de un exemplar decedat, si as fi fost curios sa-l probez, daca reusesc sa gasesc cate ceva despre dansul. Cum e mult mai usor daca exista ceva documentatie, vin cu rugamintea pt cei care mai detin asa ceva sa posteze ce au. Cam asa arata jucaria,si inca nu m-am bagat sa vad ce-l supara, din lipsa de timp, dar sper sa-i vina randul cat de curand. Dupa cum se comporta, mai mult ca sigur alimentarea nu e in toate mintile, si asta n-ar fi o problema, nici schema n-ar trebui. Ma gandesc dupa ce incepe sa afiseze, sa am cate ceva date concrete din schema...partea analogica pare destul de stufoasa. Multumesc. Link spre comentariu
daniel_ac Postat Martie 4, 2018 Partajează Postat Martie 4, 2018 (editat) Cu multumiri domnului Soldan https://www.mediafire.com/?d1b9j7fkhn9soqs Editat Martie 4, 2018 de daniel_ac Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 4, 2018 Partajează Postat Martie 4, 2018 https://elektrotanya.com/iaem_e-0303_seg_4%2C5-digit_voltmeter_ro_sm.pdf/download.html Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 4, 2018 Autor Partajează Postat Martie 4, 2018 Va multumesc tuturor, si indeosebi d-lui Soldan, care ca intotdeauna a fost amabil si a pus la dispozitie documentatia necesara.Sper sa revin cu vesti (bune) cat de curand. Link spre comentariu
Mitica M. Postat Decembrie 6, 2019 Partajează Postat Decembrie 6, 2019 @doru3160 se poate sa postati o poza/doua cu interiorul aparatului si mai cu seama placa cu referinta voltmetrului? (cand aveti timp, evident) Am desfacut unul recent si nici urma de incinta termostata pentru zennerul de referinta, are doar un zenner (teoretic cu Tc=0) 1n3156. Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 6, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2019 Poate luni cel mai devreme, incerc sa-i dau capacele jos. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum