cimitavita Postat Martie 3, 2018 Partajează Postat Martie 3, 2018 (editat) daca face doar un singur clamp la un interval de cateva secunde apoi motorul care invarte platanele se opreste dupa cca. 1 minut, circuitul de pe bratul capetelor este defect si chiar daca schimbi electronica, tot nu o sa poti recupera nimic. HDD atunci cand se initializeaza, face o citire de vreo 2 - 3 secunde incontinuu. Asculta un HDD bun cum se initializeaza ca sa iti poti da seama. Ca sa verifici asta, nu este nevoie ca un HDD sa fie pus in calculator. Trebuie doar sa-l alimentezi de la o sursa separata de calculator. Editat Martie 3, 2018 de cimitavita Link spre comentariu
Ionut Remus Postat Martie 3, 2018 Autor Partajează Postat Martie 3, 2018 Nu este de la asta sigur deoarece de aproape 1 an functiona intr-o noua locatie si pc-ul avea atunci 4 hdd-uri unul peste altul! Pur si simplu la un restart nu a mai vdut sa functioneze. Eu am banuit atunci placa de la el deoarece in acea vreme avea penede curent destul de dese... Cam de 2 ori pe saptamana se lua curentul si revenea in maxim 20 - 50 de secunde, iar hdd-ul asta cum cica ii "green" care de fapt e "cod" pentru low cost.............. Saptamana viitoare il aduc acasa si sper ca pana la finalul lunii sa incerc tot ce sa zis in topic...chiar si daca nu cred ca unele idei nu poate fi de la ele, ca nu sunnnt expert si cum e prima oara cand voi tenta asa ceva, nu se stie niciodata. Am sa va tin la curent cu progresul... Multumesc tuturor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum