kata_tel Postat Martie 2, 2018 Partajează Postat Martie 2, 2018 imi aduce cineva un tv sweex sa-l repar. Il deschide se aprinde se vede pe ecran si se inchide.banuiesc invertor cv sau sursa. Imi puteti spune ce sasiu au. ms Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 2, 2018 Partajează Postat Martie 2, 2018 Salutare ! Daca se poate sa ne pui si noua o poza aici: cu eticheta de pe spatele lui ca sa vedem daca nu cumva mai scrie si altceva... Asteptam ! Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 2, 2018 Partajează Postat Martie 2, 2018 Asta'i cu DVD incorporat si recuperat dintr'un tomberon olandez ? Link spre comentariu
kata_tel Postat Martie 2, 2018 Autor Partajează Postat Martie 2, 2018 din belgia .. Are dvd dar duminica il primesc si scriu exact codul de pe el.ms Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 2, 2018 Partajează Postat Martie 2, 2018 Până nu ajunge tvul nu merita sa te stresezi din cauza lui Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 2, 2018 Partajează Postat Martie 2, 2018 Acum 2 minute, dan cod a spus: Până nu ajunge tvul nu merita sa te stresezi din cauza lui Perfect de acord cu dvs domnule,Dan ! Link spre comentariu
kata_tel Postat Martie 5, 2018 Autor Partajează Postat Martie 5, 2018 (editat) am rezolvat. Era problema in sursa. Am verificat lampile cu testerul sunt bune. pe cablu de antena nu are imagine asa buna vede albicios si pureci putini. Nu am incercat cu un dvd cv sa vad. E din tuner nu?? Editat Martie 5, 2018 de kata_tel Link spre comentariu
neculavasile Postat Martie 5, 2018 Partajează Postat Martie 5, 2018 pe alt tv vede bine? Link spre comentariu
kata_tel Postat Martie 5, 2018 Autor Partajează Postat Martie 5, 2018 pe cel din spate jvc crt mai bine. Din cauza distribuitorului pe cablu imi baga pureci. Am sa incerc cu un dvd sa vad cum vede. La stralucire ma refer.ms Link spre comentariu
kata_tel Postat Martie 7, 2018 Autor Partajează Postat Martie 7, 2018 am pus semnal de pe calculator hdmi merge bine. E tunerul mai slab. Am catv de la rds. Cutia e montata la mine la usa la apartament. Pot vorbi cu ei sa dea mai tare semnalul de acolo?? Ms Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 7, 2018 Partajează Postat Martie 7, 2018 Refa si setarile , lumina la 50% , contrast la blana ... Link spre comentariu
kata_tel Postat Martie 14, 2018 Autor Partajează Postat Martie 14, 2018 imi poate spune ce telecomanda pot sa-i pun? Tv sweex lcd tv020. Am una programabila dar sa caut un modul daca nu gasesc alta.ms Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum