Vizitator andrewboyp Postat Martie 1, 2018 Partajează Postat Martie 1, 2018 (editat) Salut, Mi se rupe sufletul sa vand frumusetile astea doua, dar am nevoie de bani. Le-am luat pentru un proiect grandios, pe care nu am apucat nici sa-l incep macar, din lipsa spatiului de lucru. Le dau cu 700 RON bucata, de preferat in Bucuresti, dar nu exclud si trimiterea in provincie (transportul fiind asigurat de client). La cerere, pentru un eventual client din afara Bucurestiului pot face un clip detaliat in care le probez si le intorc pe toate partile. Difuzoarele sunt noi, au fost doar probate cu DATS v2, nu au fost niciodata puse intr-o incinta. Pretul pietei la noi in tara este de 1300 RON/bucata. Prefer sa le dau pe amandoua aceluiasi pasionat, dar vand si la bucata daca nu le vrea nimeni pe amandoua. Pentru parametri puteti cauta produsul pe partsexpress. Editat Martie 1, 2018 de andrewboyp Am zis sa il fac mai detaliat. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 7, 2018 Partajează Postat Martie 7, 2018 Salut, DATS-ul V2 il vinzi? Spor la vanzare! Link spre comentariu
Postări Recomandate