Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

Poate cineva sa ma ajute cu un datasheet pentru acest ci din titlu  ?

Este dintrun V-metru rusesc , de la un mag Kastan . Si daca se poate cumpara de undeva .

Multumesc .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vergil

4

• daniel_ac

2

• Florinel TV

1

• Vasyl

1

Top autori în acest subiect

Am procurat acest vu-metru de la vechituri (obor) . Constient ca poate fi defect , l-am lut la un pret de nimic . Am cautat pe internet o schema dar nu am gasit una care sa se potriveasca . Acest vu , are si numarator/programator , dar nu ma intereseaza , decat partea de vu .Din aceasta cauza nu se potriveste la conectori , ca sa pot urmari conectarile la tensiuni si semnal .Schemele gasite de mine nu se potrivesc . Afisajul are 40 de pini , fata de ce am gasit si este de tip ,  илт5-30м92-шм-iv .Poate are careva o schema de Majak 305  (cred ca asa ar trebui sa fie ) , fiindca de 205 , nu este la fel . Este vb de un dublu caset recorder . Stiu , fiindca am avut si eu candva , dar nu mai stiu tipul corect .

Asa arata vu-metrul

2u60ghg.jpg

2rxfhpv.jpg

Link spre comentariu

Cu foarte mici diferente , cam asta ar fi .

Multumesc .  Si totusi ..... diferentele sant mari .

Rusii astia le-au ametit cam tare .

Schema din pcb-ul meu este cu KP1534PP4

Nu are nici o asemanare cu celelalte , PP1 , PP2 , PP3

Poate aveti careva prin , prin biblioteca acea shema cu KP1534PP4 .

Am reusit sa-l aprind , dar barele stau aprinse pe toata lungimea . As vrea sa suspend conexiunea cu K157UD2 , sa vad ce se intampla  . Din ce este pe pecb , nu-mi dau seama care sant pinii de semnal a lui KP1534PP4 .

Multumesc ptr ajutor 

Editat de vergil
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări