vergil Postat Martie 1, 2018 Partajează Postat Martie 1, 2018 Poate cineva sa ma ajute cu un datasheet pentru acest ci din titlu ? Este dintrun V-metru rusesc , de la un mag Kastan . Si daca se poate cumpara de undeva . Multumesc . Link spre comentariu
daniel_ac Postat Martie 2, 2018 Partajează Postat Martie 2, 2018 Cu PP2 daca ajuta Link spre comentariu
vergil Postat Martie 2, 2018 Autor Partajează Postat Martie 2, 2018 Multumesc . Schema am si eu , originala . Dar nu-mi spune mare lucru . Nu vrea sa mai lucreze . Link spre comentariu
Vasyl Postat Martie 3, 2018 Partajează Postat Martie 3, 2018 КР1534ПП3_4: http://ic-info.ru/upload/iblock/9e9/КР1534ПП3_4.pdf . Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 3, 2018 Partajează Postat Martie 3, 2018 https://forum.softpedia.com/topic/349644-vu-metru/page__st__108 Link spre comentariu
vergil Postat Martie 4, 2018 Autor Partajează Postat Martie 4, 2018 Am procurat acest vu-metru de la vechituri (obor) . Constient ca poate fi defect , l-am lut la un pret de nimic . Am cautat pe internet o schema dar nu am gasit una care sa se potriveasca . Acest vu , are si numarator/programator , dar nu ma intereseaza , decat partea de vu .Din aceasta cauza nu se potriveste la conectori , ca sa pot urmari conectarile la tensiuni si semnal .Schemele gasite de mine nu se potrivesc . Afisajul are 40 de pini , fata de ce am gasit si este de tip , илт5-30м92-шм-iv .Poate are careva o schema de Majak 305 (cred ca asa ar trebui sa fie ) , fiindca de 205 , nu este la fel . Este vb de un dublu caset recorder . Stiu , fiindca am avut si eu candva , dar nu mai stiu tipul corect . Asa arata vu-metrul Link spre comentariu
daniel_ac Postat Martie 4, 2018 Partajează Postat Martie 4, 2018 Poate ajuta romantica_me222s.zip Link spre comentariu
vergil Postat Martie 4, 2018 Autor Partajează Postat Martie 4, 2018 (editat) Cu foarte mici diferente , cam asta ar fi . Multumesc . Si totusi ..... diferentele sant mari . Rusii astia le-au ametit cam tare . Schema din pcb-ul meu este cu KP1534PP4 . Nu are nici o asemanare cu celelalte , PP1 , PP2 , PP3 . Poate aveti careva prin , prin biblioteca acea shema cu KP1534PP4 . Am reusit sa-l aprind , dar barele stau aprinse pe toata lungimea . As vrea sa suspend conexiunea cu K157UD2 , sa vad ce se intampla . Din ce este pe pecb , nu-mi dau seama care sant pinii de semnal a lui KP1534PP4 . Multumesc ptr ajutor Editat Martie 5, 2018 de vergil Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum