Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Seikon model S21N-CPT chassis TH-2105NF

Postări Recomandate

Acum 1 oră, surubarila a spus:

Sanatate permanenta ! Pana in '89 intr-adevar , greu cu schemele , apoi trebuia doar sa stii de unde sa faci rost....Nu am scaner , altfel cu mare placere le puneam aici , cu toate ca sunt "depasite".

SP_A0270.jpg

SP_A0271.jpg

SP_A0272.jpg

SP_A0273.jpg

Nu mai am nevoie de schema, am schema,doar trebuie sa ne respectam unul pe celalalt,asta ma cam supara pe mine...nu e frumos ca sa ne criticam asa degeaba, chiar degeaba,adica cer si eu o schema odata la 3-4 luni...+ ca am cerut o schema de 2 lei si gata a sarit cu gura pe mine. Ha,ha,haa,pai ce nu esti tu dotat in scheme,asa si ce daca sunt ???

Daca am cerut-o aici, asta inseamna ca e o mica problema,nu am cerut-o ca sa ma aflu in treaba,asaaaaa,am si prea timp mult ca sa scriu solicitari... Dar astea sunt oameni in ziua de astazi, cand le dai le fata vaca,iar cand le ceri le moare vitelul,cum e vb...aceia.:rade:

Gata cu aceasta am incheiat discutia pe acest subiect ! O SEARA MINUNATA VA DORESC !

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

8

• leoncris

4

• tehtronics

2

• Florinel TV

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 45 minute, leoncris a spus:

Da' pana'n "89 cum reparai Florine , cu scheme  ?

"nu le poti invata pe de rost" -  electronica nu'i ... beletristica

Sincer mie nu mia trebuit scheme pina in anul 2006 , cautam doar la acele care erau mai grave care erau piese si nu se mai cunostea ce a fost acolo , si nici acum de multe ori numi trebuie scheme dar mai sunt cazuri cind  imi mai trebuie ca fara schema este mai greu de verificat traseie mai ales la aceste LED , LCD , plasme nu am reparat niciodata inca nu au ajuns la mine :rade: decit unul cu display spart

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări