Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Seikon model S21N-CPT chassis TH-2105NF

Postări Recomandate

Buna ziua !

Cine are sa-mi ofere si mie schema la acest tv-u : Seikon model S21N-CPT  chassis TH-2105NF cu urmatoarele componente : procesorul  OM8371 PS/n3/1 ,LA78040,AN 7823A,sursa cu tranzistoare.

Va multumesc !  Astept raspuns !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

8

• leoncris

4

• tehtronics

2

• Florinel TV

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Da,asa am observat si eu,dar vreau sa stiu daca sunt identice la procesoare : De exemplu  OM8371 PS/n3/1 = TDA 936x ?:16

Astept raspuns ! Va multumesc !

Link spre comentariu

Pai daca esti ... "Dotat" in Documentatie,scheme tv-uri crt lcd,led,plasme,service manuale tv-uri crt,lcd,led,plasme,dumpuri tv-uri crt,lcd,led,plasme

- la ce mai intrebi ?

Link spre comentariu
Acum 33 minute, leoncris a spus:

Pai daca esti ... "Dotat" in Documentatie,scheme tv-uri crt lcd,led,plasme,service manuale tv-uri crt,lcd,led,plasme,dumpuri tv-uri crt,lcd,led,plasme

- la ce mai intrebi ?

Domnule,leoncris eu unul am schema,dar nu stiam sigur daca sunt echivalente procesoarele :  OM8371 PS/n3/1 = TDA 936x,deci de aceia am intrebat .

Si oricum ce eu nu mai am voie sa mai postez ca am nevoie de o schema.....Asta nu prea am inteles ???

Ce dvs chiar aveti toate schemele,service manuale,chiar asa nu ati avut nevoie niciodata nevoie de nimic.....???

Link spre comentariu

"Ce dvs chiar aveti toate schemele,service manuale,chiar asa nu ati avut nevoie niciodata nevoie de nimic.....???" - nu , chiar nu am nevoie , am fost invatat sa ma descurc fara ... scheme !

Dovada ca nu am cerut niciodata nimic.

Link spre comentariu
Acum 46 minute, leoncris a spus:

- Nu , chiar nu am nevoie , am fost invatat sa ma descurc fara ... scheme ! Dovada ca nu am cerut niciodata nimic.

Ok,ma bucur ca sa aud asta,dar uitati ca eu inca mai am nevoie de scheme...asa ca daca vrea sa ma ajute cineva,atunci face fff fff bine,iar daca nu vrea sa ma ajute,atunci nu oblig pe nimeni. No problem !

O seara minunata va doresc ! Iar altadata,va rog sa fiti putin mai bun la suflet !:reytre

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Intotdeauna sunt bun la suflet cu cei ce merita si am demonstrat asta , iar cei care au nevoie de scheme , de fapt au nevoie de ... fizica !

Editat de leoncris
Link spre comentariu

La cite modele de tv-uri sunt nu le poti invata pe de rost pe toate mai ales alea care sunt sarite din ic-uri sau rezistente carbonizate mai sunt si conzi  care nu se mai cunosc si atunci este nevoie 100% de schema altfel nul poti repara nici in 1000 de ani

Link spre comentariu

Da' pana'n "89 cum reparai Florine , cu scheme  ?

"nu le poti invata pe de rost" -  electronica nu'i ... beletristica

Editat de leoncris
Link spre comentariu
Acum 56 minute, Harhas Florin a spus:

La cite modele de tv-uri sunt nu le poti invata pe de rost pe toate mai ales alea care sunt sarite din ic-uri sau rezistente carbonizate mai sunt si conzi  care nu se mai cunosc si atunci este nevoie 100% de schema altfel nul poti repara nici in 1000 de ani

Da,asa este,ai perfecta drepatate !

Acum 38 minute, leoncris a spus:

Da' pana'n "89 cum reparai Florine , cu scheme  ?

"nu le poti invata pe de rost" -  electronica nu'i ... beletristica

Din pacate,daca vreti sa stiti,nu repar eu tv-uri,cass etc....Repara tatal meu,iar tatal meu are o varsta ,are 62 de ani,de aceia are nevoie de scheme cand si cand + ca nici numai vede asa de bine ce scrie pe piese si notatiile de pe placile de baza.....deci nu mai e ca la 20-30-40 de ani....

Eu sunt doar cu documentatia...atat,in rest el se ocupa cu reparatiile eu unul i-am zis nu cumva e vorba despre acest tv-u GALACTIC, dar el a zis ca nu stie sigur,sigur daca o fi la fel procesoarele,adica   OM8371 PS/N3/1 cu TDA 936x....Deci nu e nevoie ca sa ne certam pentru nimic,trebuie sa ne ajutam daca putem pentru ca nu plecam cu nimic in partea cealanta. Deci trebuie sa fim darnici sa dam daca putem da ceva.daca nu putem da,atunci macar sa ne tanem gurita inchisa . 

O seara minunata va doresc ! Aceasta este ultima postare facuta la acest subiect .

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Sanatate permanenta ! Pana in '89 intr-adevar , greu cu schemele , apoi trebuia doar sa stii de unde sa faci rost....Nu am scaner , altfel cu mare placere le puneam aici , cu toate ca sunt "depasite".

SP_A0270.jpg

SP_A0271.jpg

SP_A0272.jpg

SP_A0273.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări