vera Postat Martie 1, 2018 Partajează Postat Martie 1, 2018 (editat) Am instantul Atmor 5,5K-230, la care s-a defectat termostatul, tip KS0301-301RS, cu urmatorii parametrii-45A/230Vca, 52-80 gradeC. http://i64.tinypic.com/11rq1bb Pe net am gasit numai KSD pana la 16A. Daca stie cineva unde gasesc termostatul original (decat sa astept pana vine din China, mai repede cumpar alt instant). Va multumesc Editat Martie 1, 2018 de vera Link spre comentariu
validae Postat Martie 1, 2018 Partajează Postat Martie 1, 2018 Încercați totuși la firma care asigură reparația instantului în timpul garanției. Sigur vă poate ajuta cineva de acolo contra cost.. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Martie 2, 2018 Partajează Postat Martie 2, 2018 Instantul a iesit din garantie? Link spre comentariu
validae Postat Martie 2, 2018 Partajează Postat Martie 2, 2018 Chiar dacă a ieșit din garanție, unele firme asigură și reparații postgaranție...de aceea am recomandat să ia legătura cu una din firmele ce asigură garanția acelui tip de instant. Link spre comentariu
vera Postat Martie 3, 2018 Autor Partajează Postat Martie 3, 2018 Instantul este iesit din garantie. Ramane doar varianta propusa de @validae, daca nu, altul-am nevoie de el acum, nu la vara. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum