Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar un condensator 15 micro/400v

stereobit

Postări Recomandate

Acum 6 minute, stereobit a spus:

Dupa cum spune titlul topicului, am nevoie de un condensator 15 micro/400v.

La magazine, in Bucuresti, am gasit doar de 10 si 22 micro la 400v. :tryre

Multumesc.

Polarizat sau nepolarizat?:26

Link spre comentariu

Asa am cumparat, dar inca nu l-am montat.

Cunostintele mele de electronica sunt destul de "subtiri" si am zis sa fiu precaut, sa inlocuiesc piesa respectiva cu una identica.

Daca nu reusesc sa gasesc in cateva zile ceea ce caut, o sa pun de 22uf.

Link spre comentariu

Pune bree cu incredere de 22uf acolo...ca n-are nici pe dracu. Ti-a spus si colegii mai sus...un pic mai mare nu-i face rau...mai mic sa nu-i pui.

Editat de mac01
Link spre comentariu

Merge cu unul de 22uf 400 cum spune si colegu mai sus ca nu are nimic nu sughite , aceasta sursa nui pretentioasa mai aled dupa puntea redresoare , eu am gasit unul de 15uf 350v prin cutiuta mea dar este cu 50v mai putin 

Link spre comentariu
Acum 2 ore, stereobit a spus:

La o sursa de laptop.

Nu recomand sub nici o forma repararea surselor de laptop (brick), de aceea producatorii nici nu le-au facut demontabile, nu au suruburi. Va asumati riscuri foarte mari, de regula cand cedeaza o componenta in aceste surse brick(foarte durabile de felul lor), alta decat cablul de joasa tensiune, direct la containerul de reciclabile!

Editat de Spitfire
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări