keenox Postat Februarie 27, 2018 Partajează Postat Februarie 27, 2018 Salut! Am o masina de spalat verticala Ariston AVTXF149 si imi da eroarea F-16 in al 2-lea pas al programului. Am gasit ceva ca ar fi presiunea prea mare, dar nu cred ca e cazul si sigur nu am presiune mare la apa. Pompa pare ca merge ok. Aveti vreo idee ce inseamna? Link spre comentariu
validae Postat Februarie 28, 2018 Partajează Postat Februarie 28, 2018 Verificați și presostatul de nivel.Acesta poate fi decalibrat, sau tubul ce comunică cu cuva e smuls/deteriorat... Link spre comentariu
keenox Postat Martie 3, 2018 Autor Partajează Postat Martie 3, 2018 @validae Multumesc pentru raspuns, dar nu era asta. Au sarit papucii de la mecanismul de blocare a fuliei, fie de la vibratii, fie s-a declansat mecanismul de blocare cand fulia se rotea destul de repede. Un papuc era retezat si l-am gasit sub masina. Surubul de langa papucul retezat era si el sub masina. Link spre comentariu
validae Postat Martie 3, 2018 Partajează Postat Martie 3, 2018 Interesant, nu am mai văzut până acum la nicio mașină de spălat mecanism de frânare la fulie..... Link spre comentariu
keenox Postat Martie 4, 2018 Autor Partajează Postat Martie 4, 2018 @validae E cu incarcare verticala. Are sens, deoarece la oprire trebuie sa se opreasca cu usita in sus. Link spre comentariu
validae Postat Martie 4, 2018 Partajează Postat Martie 4, 2018 E un caz particular, eu am două mașini de spălat cu încărcare verticală (Indesit și Whirlpool), dar la niciuna nu se oprește tamburul doar cu ușița în sus.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum