maxente Postat Februarie 27, 2018 Partajează Postat Februarie 27, 2018 Am si eu nevoie de o schema la acest amplificator cu mixer incorporat DUBL-EX D-40. E facut de greci, din cate observ. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 27, 2018 Partajează Postat Februarie 27, 2018 Va anunt ca am avut si eu la reparat un amplificator ca acesta,dar din pacate nu am gasit schema pentru el...Dar oricum l-am rezolvat si fara schema,dar acum mai depinde si ce probleme sunt cu el..... Link spre comentariu
maxente Postat Februarie 27, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2018 A mai fost mesterit in el si cu tranzistori lipsa, de asta caut o schema. O sa incerc sa vad daca ii dau de cap fara schema. Multumesc. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 27, 2018 Partajează Postat Februarie 27, 2018 Da,atunci e destul de naspa,adica daca a fost la un alt meserias,dar e cu semnul intrebari meseriasi daca la mesterit asa de rau de ia luat si tranzistori din el . Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 27, 2018 Partajează Postat Februarie 27, 2018 Macar trebuia sa scrie pe o foaie ce si de unde a scos tranzistori si ce au fost montati unde si cum Acum cu putin noroc poate are unul dintre colegi un amplifier la fel sati spuna ce tranzistori au fost Link spre comentariu
maxente Postat Februarie 27, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2018 Eh, va dati seama ca ala nu era meserias, era vreunu care avea chef de stricat. Ar mai fi posibilitatea sa ii pun eu un kit facut de mine, dar ma cam complic prea mult cu modificarile si parca nu merita. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 27, 2018 Partajează Postat Februarie 27, 2018 (editat) Dar tutusi poate daca o sa ne atasati o poza cu acest amplificator desfacut,poate asa ne este mai usor ca sa va gasim vreo schema aproximativa . Editat Februarie 27, 2018 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
maxente Postat Februarie 28, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2018 La prima vedere prefinalii par sa lipseasca. Au mai fost niste rezistente coapte si schimbate, da' nu sunt sigur ca au valoare corecta ce e pus acum in locul lor. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 28, 2018 Partajează Postat Februarie 28, 2018 Buna seara! Va anunt ca am tot cautat o schema asemanatoare,dar din pacate nu am gasit nimic . O seara buna va doresc ! Link spre comentariu
maxente Postat Februarie 28, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2018 Pana la urma nu stiu, cred ca ii fac alt final. Sa vedem ce chef mi-o veni. Multumesc inca o data pentru raspunsuri. Link spre comentariu
ex.escu Postat Martie 1, 2018 Partajează Postat Martie 1, 2018 Precizati care e tensiunea de alimentare in gol,si ce finali (par a fi npn ) are. Asa,"ochiometric",ar fi suficienti bd241/242;finalul e in clasa B ,fara curent de repaus-are doar 2 diode la bias. Verificati componentele din zona finalului,componentele active ,circuitul de protectie ,rezistentele din baza prefinalilor si condensatorii ceramici;amplificatorul e pentru sonorizare,fara performante deosebite Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 1, 2018 Partajează Postat Martie 1, 2018 http://www.tridimas.gr/pdf/d60w_manual.pdf Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 1, 2018 Partajează Postat Martie 1, 2018 Acum 5 ore, leoncris a spus: http://www.tridimas.gr/pdf/d60w_manual.pdf Da pe acesta l-am gasit si eu,dar din pacate nu prea sunt scheme prin el. O zi minunata va doresc ! Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 1, 2018 Partajează Postat Martie 1, 2018 La cat de frumos se vede cablajul prin transparenta, in juma de ora e gata schema...asta doar asa, ca o ultima solutie. Link spre comentariu
maxente Postat Martie 1, 2018 Autor Partajează Postat Martie 1, 2018 (editat) Am gasit un 2n3055 si tranzistorii din protectie copti. Tensiunea e 2x35vcc, finalii sunt ambii 2n3055. Amplificatorul e mono, are si traf de iesire. Scosu' schemei de ceva vreme ma gandesc sa o fac, da am o lene si un chef de nimic zilele astea... Editat Martie 1, 2018 de maxente Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum