Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator DUBL-EX D-40

Postări Recomandate

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• maxente

7

• FLORIN IORDACHE

5

• doru3160

2

• ex.escu

2

Top autori în acest subiect

Va anunt ca am avut si eu la reparat un amplificator ca acesta,dar din pacate nu am gasit schema pentru el...Dar oricum l-am rezolvat si fara schema,dar acum mai depinde si ce probleme sunt cu el.....:nebunrau:

Link spre comentariu

Da,atunci e destul de naspa,adica daca a fost la un alt meserias,dar e cu semnul intrebari meseriasi daca la mesterit asa de rau de ia luat si tranzistori  din el .:nerv

Link spre comentariu

Macar trebuia sa scrie pe o foaie ce si de unde a scos tranzistori si ce au fost montati unde si cum

Acum cu putin noroc poate are unul dintre colegi un amplifier la fel sati spuna ce tranzistori au fost

Link spre comentariu

Eh, va dati seama ca ala nu era meserias, era vreunu care avea chef de stricat. 

Ar mai fi posibilitatea sa ii pun eu un kit facut de mine, dar ma cam complic prea mult cu modificarile si parca nu merita.

Link spre comentariu

Dar tutusi poate daca o sa ne atasati o poza cu acest amplificator desfacut,poate asa ne este mai usor ca sa va gasim vreo schema aproximativa .

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Precizati care e tensiunea de alimentare in gol,si ce finali (par a fi npn ) are.
Asa,"ochiometric",ar fi suficienti bd241/242;finalul e in clasa B ,fara curent de repaus-are doar 2 diode la bias.

Verificati componentele din zona finalului,componentele active ,circuitul de protectie ,rezistentele din baza prefinalilor si condensatorii ceramici;amplificatorul e pentru sonorizare,fara performante deosebite

Link spre comentariu

Am gasit un 2n3055 si tranzistorii din protectie copti. Tensiunea e 2x35vcc, finalii sunt ambii 2n3055. Amplificatorul e mono, are si traf de iesire.

Scosu' schemei de ceva vreme ma gandesc sa o fac, da am o lene si un chef de nimic zilele astea...  hungover_40_anim_gif.gif

Editat de maxente
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări