Vizitator boboc5 Postat Septembrie 20, 2015 Partajează Postat Septembrie 20, 2015 O intrebare pentru cei ce ati construit Surf PI -ul .. Cam cat au costat toate componentele ? aproximativ... Link spre comentariu
Untold Postat Septembrie 21, 2015 Partajează Postat Septembrie 21, 2015 Cred ca pe undeva pe la 50 lei, incluzand cablajul si sarma pt bobina, dar nu sunt foarte sigur. Cele mai scumpe piese au fost tranzistorul MOSFET (IRF9640) si integratul de pe partea de alimentare care face doua tensiuni din 12V.(ICL7660) In rest, ieftin ca braga... Link spre comentariu
Tita Postat Septembrie 21, 2015 Partajează Postat Septembrie 21, 2015 (editat) Uite aici daca nu ai gasit cablaj/schema si lista pentru piese la surf pi! Eu inca nu am inceput sa il construiesc(acuma strang piesele) dar am o intrebare !? merge bine si in afara plajei adica in sol cu pietre multe si uscat?! Surf PI.rar Editat Septembrie 21, 2015 de Tita Link spre comentariu
Untold Postat Septembrie 23, 2015 Partajează Postat Septembrie 23, 2015 Personal nu l-am incercat in exterior, teoretic merge mai bine (e mai selectiv) in/pe sol/nisip uscat. Link spre comentariu
TikTak Postat Ianuarie 15, 2016 Partajează Postat Ianuarie 15, 2016 O varianta mai noua a detectorului Sandbanks. Link spre comentariu
TikTak Postat Ianuarie 27, 2016 Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 Dupa ce l-am facut va pot spune ca Baracuda sau Surf sunt net superioare. Link spre comentariu
Vizitator florin2 Postat Februarie 24, 2016 Partajează Postat Februarie 24, 2016 Detectorul asta necesita osciloscop la calibrare?? Link spre comentariu
pacha Postat Martie 2, 2016 Partajează Postat Martie 2, 2016 la un moment dat m-a apucat si pe mine entuziasmul sa construiesc ceva si mi-am propus un detector de metale.M-am fixat pe Baracuda si am facut doua circuite si m-am apucat de plantat piese. Si am gasit cateva greseli si m-am enervat si am renuntat. Acu o vreme am gasit reclama aceasta la nenea Alex care vinde kit-uri de detectoare. http://www.silverdog.co.uk/shop2/index.php a folosit cineva kitul acesta? merita sa-l comand ca sa scap de batai de cap? Ma refer la Kitul de Baracuda. Link spre comentariu
amudsen Postat Martie 2, 2016 Partajează Postat Martie 2, 2016 La 34 de lire plus transport? Doar kitul fara bobine, suport, etc.? De aia e Anglia o tara bogata. Link spre comentariu
Untold Postat Martie 3, 2016 Partajează Postat Martie 3, 2016 la un moment dat m-a apucat si pe mine entuziasmul sa construiesc ceva si mi-am propus un detector de metale.M-am fixat pe Baracuda si am facut doua circuite si m-am apucat de plantat piese. Si am gasit cateva greseli si m-am enervat si am renuntat. Drept, Baracuda e superior lui Surf Pi, insa, pt inceput e foarte bun si Surf Pi-ul! E suficient de sensibil iar bobina nu e pretentioasa. Link spre comentariu
Vizitator florin2 Postat Martie 3, 2016 Partajează Postat Martie 3, 2016 A facut cineva detectorul tesoro golden sabre?? Link spre comentariu
pacha Postat Martie 3, 2016 Partajează Postat Martie 3, 2016 (editat) La 34 de lire plus transport? Doar kitul fara bobine, suport, etc.? De aia e Anglia o tara bogata. da, dar in prețul acesta iți livrează și intrerupătorul și și butonul poțometrului! Editat Martie 3, 2016 de pacha Link spre comentariu
TikTak Postat Martie 15, 2016 Partajează Postat Martie 15, 2016 A facut cineva detectorul tesoro golden sabre?? Da, dar am fost oarecum dezamagit. Sensibil insa slab la discriminare si instabil in teren. Poate fi si din cauza ca nu mi-am permis o bobina originala. Link spre comentariu
Tita Postat Martie 15, 2016 Partajează Postat Martie 15, 2016 (editat) Buna! Am incercat si eu sa construiesc surf pi-ul dupa cablajul de mai jos! http://postimg.org/image/phfmtmlhx/ http://postimg.org/image/hhq57h93z/ http://postimg.org/image/xk2ih39yp/ http://postimg.org/image/x7w29mjit/ Dupa finalizare am avut surpriza deja bine stiuta ca nu functioneaza:(se aude bazaitul in continuu); Am luat la testat cablajul dupa eventualul scurt....nimic! Am verificat daca piesele sunt unde trebuie...nimic. Verificat daca la pin 3 (NE555) am un semnal(cu ajutorul unei casti cu un condensator in serie)...si aude un bazait" Verificat mosfet-ul si parea in regula. Masurat tensiunile de alimentare ale CI...totul in regula. Icl-ul imi scoate +5V si -4,78V; Threshold parca" functioneaza ...scade din intensitatea sonora cand ajustez. Cand ajustez din delay nu prea obs nimic schimbat. Cu/fara bobina aceeasi branza:( Multumesc! Editat Martie 15, 2016 de Tita Link spre comentariu
gaby Postat Martie 19, 2016 Partajează Postat Martie 19, 2016 (editat) Unul din potentiometre are valuarea trecuta gresit in schema, trebuie marita dar nu mai stiu care potentiometru. Editat Martie 19, 2016 de gaby Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum