lavynyu Postat August 8, 2014 Partajează Postat August 8, 2014 As completa ca atat constructia cat mai ales "aducerea la nul" a bobinelor pentru VLF-uri este marea problema pentru amatori. Da , bine completat , nu am ce zice ! Link spre comentariu
Untold Postat August 9, 2014 Partajează Postat August 9, 2014 (editat) .....Din curiozitate la cati cm. detecteaza de ex. o moneda in aer Surfmaster Pi daca spuneti ca ati construit asa ceva ??? 10 bani de la 20-25cm si 50 bani de la 30-35cm, iar niste cuie le-am gasit in pamant la 15cm. Editat August 9, 2014 de Untold Link spre comentariu
lavynyu Postat August 31, 2014 Partajează Postat August 31, 2014 Da , interesant , cam performantele unui detector de marca de maxim 1000 de lei doar ca detectorul dvs. nu are discriminare ceea ce este un impediment important pt. cine se ocupa cu detectia de metale ! In regim diy este ok insa doar atat ! Link spre comentariu
TikTak Postat Septembrie 3, 2014 Partajează Postat Septembrie 3, 2014 O schema mai veche dar inca buna de VLF. Link spre comentariu
Untold Postat Septembrie 3, 2014 Partajează Postat Septembrie 3, 2014 Ar fi fost interesant un cablaj si date despre bobine. Link spre comentariu
TikTak Postat Septembrie 3, 2014 Partajează Postat Septembrie 3, 2014 Este o varianta de cablaj care a functionat se pare cel mai bine. Link spre comentariu
TikTak Postat Septembrie 4, 2014 Partajează Postat Septembrie 4, 2014 Stie cineva cum sa postez un fisier mai mare de 500k? Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 4, 2014 Partajează Postat Septembrie 4, 2014 Poți să-l arhivezi și să-l comprimi eventual sau îl încarci pe un site și pui adresa aici. Link spre comentariu
TikTak Postat Septembrie 4, 2014 Partajează Postat Septembrie 4, 2014 Constructia bobinelor prima parte: Si partea a doua: Multumesc Validae. A mers arhivat din doua volume. Bobina_TGS.part1.rar Bobina_TGS.part2.rar Link spre comentariu
Vizitator movi Postat Septembrie 14, 2014 Partajează Postat Septembrie 14, 2014 uite aici ceva simplu si bunam sa il bag si eu in teste saptamana asta schema Link spre comentariu
Vizitator Koko San Postat Septembrie 18, 2014 Partajează Postat Septembrie 18, 2014 Are cineva sau a vazut vreo schema pentru o poarta detectoare de metale? As fi interesat sa-mi construiesc asa ceva. Link spre comentariu
bion Postat Octombrie 15, 2014 Partajează Postat Octombrie 15, 2014 Are cineva sau a vazut vreo schema pentru o poarta detectoare de metale? As fi interesat sa-mi construiesc asa ceva. construiește un Baracuda sau Surfmașter și apoi faci bobina cât poarta...mai simplu nu se poate. Link spre comentariu
Vizitator nicolae13 Postat Octombrie 29, 2014 Partajează Postat Octombrie 29, 2014 buna seara! pentru ca vine toamna si am mai mult timp liber rog pe cineva binevoitor sa-mi faca si mie, contra-cost, un PI cu discriminare si sa ma ajute cu cateva detalii despre autorizare. [email protected] Multumesc frumos! Link spre comentariu
pacha Postat Noiembrie 13, 2014 Partajează Postat Noiembrie 13, 2014 daca tot vine iarna ma gandesc sa incerc un detector Baracuda a carui schema si cablaj le-am aflat in acest topic. Amu is curios daca cineva l-a construit sau daca undeva sunt mai multe detalii. Ma refer la faptul ca pe schema electrica apar neste treburi ciudate. Adica unde pleaca rezistentele R30,31? unde pleaca R10,?. lipseste ceva din schema deoarece nu apar rezistente numerotate cu nr. 16,16,25,37,38? cam atat! Link spre comentariu
Vizitator nicolae13 Postat Decembrie 16, 2014 Partajează Postat Decembrie 16, 2014 am reusit impreuna cu un prieten sa fac doua bobine cu diametrul de 20 cm pe care atunci cand le-am legat in paralel la PI nu au functionat, iar in serie cu cat le apropiam una de alta deasupra obiectului scadea adancimea,iar cand detectam doar cu una si veneam cu a doua deasupra ei, semnalul era mai clar. A mai incercat cineva asta? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum