Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

detector de metale ..se poate??

Vizitator no_nick

Postări Recomandate

As completa ca atat constructia cat mai ales "aducerea la nul" a bobinelor pentru VLF-uri este marea problema pentru amatori.

Da  ,  bine  completat  ,   nu  am  ce  zice  !  

Link spre comentariu

.....Din  curiozitate   la   cati  cm.   detecteaza  de  ex.  o  moneda  in  aer  Surfmaster Pi   daca  spuneti  ca  ati  construit  asa  ceva  ???

10 bani de la 20-25cm si 50 bani de la 30-35cm, iar niste cuie le-am gasit in pamant la 15cm.

Editat de Untold
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Da  ,  interesant ,   cam  performantele  unui  detector  de  marca   de  maxim  1000  de  lei   doar  ca  detectorul  dvs.  nu  are  discriminare  ceea  ce  este  un  impediment  important  pt.  cine  se  ocupa  cu detectia  de  metale  !  In  regim  diy  este  ok  insa  doar  atat  !  

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...

Are cineva sau a vazut vreo schema pentru o poarta detectoare de metale? As fi interesat sa-mi construiesc asa ceva.

construiește un Baracuda sau Surfmașter și apoi faci bobina cât poarta...mai simplu nu se poate.
Link spre comentariu

daca tot vine iarna ma gandesc sa incerc un detector Baracuda a carui schema si cablaj le-am aflat in acest topic. Amu is curios daca cineva l-a construit sau daca undeva sunt mai multe detalii. Ma refer la faptul ca pe schema electrica apar neste treburi ciudate. Adica  unde pleaca rezistentele R30,31? unde pleaca R10,?. lipseste ceva din schema deoarece nu apar rezistente numerotate cu nr. 16,16,25,37,38?

cam atat!

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator nicolae13

am  reusit impreuna cu un prieten sa fac  doua bobine cu diametrul de 20 cm pe care atunci cand le-am legat in paralel la PI nu au functionat, iar in serie cu cat le apropiam una de alta deasupra obiectului scadea adancimea,iar cand detectam doar cu una si veneam cu a doua deasupra ei, semnalul era mai clar. A mai incercat cineva asta?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări