Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

detector de metale ..se poate??

Vizitator no_nick

Postări Recomandate

• 3 săptămâni mai târziu...

pt domnul pop ady, cu suzele de rigoare pt intarziere va spun ca efectiv nu am mai avut timp sa lucrez la detector. daca vreti v il trimit pe cel din demonstratie fara nici o pretentie (pt20 lei cit ccosta piesele ar fi mai mare daraua) doar sa platiti transportul d voastra. faceti d voastra probe si as fi bucuros si curios daca merge. daca cititi lasati-mi un pm si il pun la posta imediat dupa zilele libere de Paste. Sarbatori fericite!

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator alinia

Împrumuţi, dacă nu ai, un telefon HTC Legend sau mai evoluat şi detectezi fără alt efort decât care suprafaţă ai verificat.Succes !

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

revin cu topicul..un alt pulse induction cu bobina 7 cm..cum sunt interzise pe plaja( asta numai in romania noastra)..romanul e inventiv..bobina poate incapea intr o talpa de slap..buzzerul poate fi un vibrator..de acum fiecare cu imaginatia sa.pe seara am micsorat bobina la 5 cm.filmari maine.rezultate la fel de bune.

Link spre comentariu

revin cu un filmulet , cu 5 cm bobina. de aici in jos ( mai mica de 5 cm) pierde foarte mult din sensibilitate, si scade si aria de cautare de sub bobina. acesta e un minim. numai bine.

Link spre comentariu

la noi in sat a venit un nene cu un detector specializat sa afle pe unde trece cablul de telefon si de la vreo 1,3 metri a inceput sa pacane apratul vroiau sa treaca pe aici cu o conducta de gaz dar din cauza denivelarilor(dealurilor) mari de teren a-u renuntat l-am rugat de curiozitate sa-mi caute niste T deun tol si de 2 toli reactia a fost imensa nu a reusut sa stabileasca ezact punctul unde este avea o arie de catva metri in jurul teului teava o gasea binisor sa zicem asa avea ceva la 60-70 cm deviere dar acea bucata de metal in pamant nu era capabil sa-i stabileasca pozitia detectorul era destul de profesional si folosea o bobina ovala de vreo 50 centimetriiera imensadetectia se vedea si acustic si optic pe leduri de forma unui vumetrucu multe respecte

Link spre comentariu

pai daca retineti v-am spus in privat ca ceea ce vreti e greu si pt unul profesional. in principiu se pot detecta marind suprafata bobinei dar asa scade precizia de detectare. t-ul fiind mic, poti sapa la 1 metru de el si nu l poti gasi. stima..

Link spre comentariu

din pacate militar sau nu ,acest detector este depasit. este de tip BFO cel mai slab ca performante dintre tipuri. la acele vremuri cind a fost construit probabil ca era in virf..insa acum e depasit.daca vreti sa experimentati incercati un VLF sau pulse induction.stima..

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Cauta despre DELTA PULSE / SNIFFER , merita :da

e bun delta pulse am vazut pe geotech, insa are prea multe reglaje..eu as inclina spre un VLF ..are posibilitati de discriminare mai bune decat un PI..stima
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări