Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

detector de metale ..se poate??

Vizitator no_nick

Postări Recomandate

prietene, chiar nu inteleg la ce te referi..acel site este unul de download,nu necesita nici un cont,astepti cca40 de secunde dupa care descarci arhiva cu schemele, care este arhivata RAR. si in ziua de azi, ce mai este electronica fara software? PACE!

Link spre comentariu

cum am promis revin cu detalii despre proiect..am terminat primul meu pulse induction ..construit pe o placa test cu o bobina (monocoil) dupa o schema poloneza. o schema simpla.. rezultate mai mult decat incurajatoare..bobina are numai 15 cm diametru cu 22 de spire din sirma de la o bobina de demagnetizare tv.. demonstratie aici :

. o sa revin si cu schema si detalii daca cineva e interesat. urmeaza sa mai jonglez si cu bobina. filmarea e facuta la 10 minute dupa ce am terminat montajul. numai bine.
Link spre comentariu

prieteni am citit cea ce scrie pe aceste pagini nu prea am inteles mare lucru as avea nevoie de un asemenea aparat ca sa pot schimba niste teurii de la instalatia de apa din satul meu conducte de plastic teu metalic nu sunt mai adanci de 1 metru poate cineva sa ma ajute ?id mes cel de acii

Link spre comentariu

am inteles..pai si ajutorul in ce consta? o schema? un aparat e mai greu..construiesti un pulse induction ca banuiesc ca o sa mai ai nevoie de el..

nu o sa mai am pentru ca se pune plastic un aparat ar fi ok numai sa nu ma coste o averesuntem 20 de oameni deci 19 de teuriisi 6 robinetii este facuta de prin 75 si nu o mai folosito pana anu trecut acuma se foloseste dar mai cedeaza teurile asa ca vrem sa le schimbam din timpdar nu ar fi mai simplu pe mess?
Link spre comentariu

am inteles..pai si ajutorul in ce consta? o schema? un aparat e mai greu..construiesti un pulse induction ca banuiesc ca o sa mai ai nevoie de el..

sau o schema mai simpla si usor de reglat
Link spre comentariu

daca ai cunostinte de eletronica iti poti construi unul care sa va ajute. eu te pot ajuta cu schema si ceva explicatii daca nu te descurci. cu un aparat te poate ajuta cineva din zona ta..

Link spre comentariu

daca ai cunostinte de eletronica iti poti construi unul care sa va ajute. eu te pot ajuta cu schema si ceva explicatii daca nu te descurci. cu un aparat te poate ajuta cineva din zona ta..

este ok cum putem face cu niste scheme?sper sa ma descurc am mai facut astabile cu leduri si alte scheme mai micute
Link spre comentariu
Vizitator ciprigothic

Salut.Vreau sa fac un detector de metale dar tin sa precizez ca nu am habar despre electrotehnica.

Am gasit pe youtube un tutorial,destul de interesent pentru un detector de metale:

Cum fac circuitul?cum fac bobina?de unde cumpar elementele de circuit?cum le lipesc?

Ma puteti ajuta va rog? :cry:

Link spre comentariu

salut , e greu sa construiesti un detector daca nu stii deloc electronica..si in plus circuitul de acolo e un BFO..deci performante foarte scazute. il poti construi asa ca un experiment..piese poti cumpara online..cel mai bine apelezi la un prieten care are ceva cunostinte..numai bine!

Link spre comentariu
Vizitator ciprigothic

salut , e greu sa construiesti un detector daca nu stii deloc electronica..si in plus circuitul de acolo e un BFO..deci performante foarte scazute. il poti construi asa ca un experiment..piese poti cumpara online..cel mai bine apelezi la un prieten care are ceva cunostinte..numai bine!

Salut ,cum am spus nu cunosc electronica,dar din cate detectoare am vazut acesta este destul de bun,priveste rezulatatele:
Link spre comentariu

salut, acel circuit e o gluma proasta..o sa fii foarte dezamagit de un bfo. nu zic ca nu functioneaza, insa performantele sunt extrem de scazute. vei gasi numai obiecte mari,la adincimi ff. mici. in plus stabilitatea si efectul de sol sunt un mare inconvenient pt acest tip de detector.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări