Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

detector de metale ..se poate??

Vizitator no_nick

Postări Recomandate

am facut programatorul de aici http://www.bobtech.ro/proiecte/microcon ... rolere-pic si nu imi merge..and bag pic ul in soclu tensiunea de 5 v scade la 2,5..am verificat montajul,am incercat cu 3 pic-uri...se pare ca nu merge la laptopul meu..trebuie sa fac unul cu alimentare separata,zilele astea nu am timp sa mai incerc pinpointerul..

Pai nu e mai simplu sa il conectezi la un calculator normal si sa nu mai pierzi timpul facand alt programator? Eu o sa il fac pe al meu ,tot am stricat banii si materialele insa am vb cu un cunoscut spaniol si mi le programeaza el.Hex-ul din pagina 67 este bun pentru pipointerul cu discriminare????
Link spre comentariu

Se poate ca portul sa nu suporte consumul cerut de programator, cum ati spus dvs. Mai jos sunt cateva exemple de cadere de tensiune cu sarcina pe port si fara sarcina.

Computer---------------no load------------------8mA load

Toshiba Laptop------------ 8.4V-------------------- 4.0V

Pentium 133 bd-----------11.5V-------------------- 7.0V

Pentium 90 bd------------11.5V-------------------- 6.0V

286 Computer------------11.5V -------------------- 3.6V

Eu am programat cu programatorul meu, dar numai pe desktop-uri si n-am avut niciun rateu pana acum.

Hex-ul din pagina 67 este bun pentru pipointerul cu discriminare????

Hex-ul e la pagina 66.

2 chestii , ce este ala "pe desktop" si unde pot gasi varianta simpla a pinpointer-ului?? Merci.

Desktop este calculatorul mare, normal cu monitor, tastatura si mouse.

Hex-ul pt pinpointerul simplu si restul, in atasament.

Link spre comentariu

Se poate ca portul sa nu suporte consumul cerut de programator, cum ati spus dvs. Mai jos sunt cateva exemple de cadere de tensiune cu sarcina pe port si fara sarcina. Computer no load 8mA loadToshiba Laptop 8.4V 4.0VPentium 133 bd 11.5V 7.0VPentium 90 bd 11.5V 6.0V286 Computer 11.5V 3.6VEu am programat cu programatorul meu, dar numai pe desktop-uri si n-am avut niciun rateu pana acum.

2 chestii , ce este ala "pe desktop" si unde pot gasi varianta simpla a pinpointer-ului?? Merci.
Link spre comentariu

Si schema de la pinpointer-ul simplu pe care l-ai facut tu?

Am pus eu mai sus, il mai pun o data.
Pai pe asta l-m descarcat de cateva ori insa nu mi-l deschide....nu il ai in alt formt???
Link spre comentariu

Pai pe asta l-m descarcat de cateva ori insa nu mi-l deschide....nu il ai in alt formt???

E o arhiva facuta cu winrar...dar il pun si separat, la hex trebuie sa stergi extensia .pdf si ca sa ramana .hex. Forumul nu accepta atasarea fisierelor de tip hex.

post-71315-139829783653_thumb.gif

MetFMv4.hex.pdf

Link spre comentariu

E o arhiva facuta cu winrar...dar il pun si separat, la hex trebuie sa stergi extensia .pdf si ca sa ramana .hex. Forumul nu accepta atasarea fisierelor de tip hex.
Merci...am umplut topic-ul cu 12F629. :ras:
Link spre comentariu

Nu pot sterge termintia .pdf, am incercat schimbandu-i numele insa cand ii dau rename nu arata nici un .pdf insa daca vreau sa-l deschid scrie ca nu se poate deschide......lay.pdf. :nas:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări