Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

detector de metale ..se poate??

Vizitator no_nick

Postări Recomandate

Difuzor :jytuiyu Si nu stiu daca influenteaza cu ceva am fost nevoit sa inseriez o rez de 22k cu una de 220k pentru a obtine una de 240k, iar cond de 220p este la 1kV pentru. Ca altul nu aveau la magazin. Inca ceva: bobina trebuie facuta spira langa spira pe inaltime sau asa cum a facut o un user spira radial?Multumesc.

Link spre comentariu

bobina merge oricum,nu e de la ea. 0 volti regleaza la ne 5534? numai retin pinul,sunt 2 ani de cand l am construit. eu tind sa cred a e o greseala de montaj undeva...

Link spre comentariu

e gresit ceva. verificati fata de GND (masa) tensiunea diferentiala, adica sa aveti pe integrat si 5v si -5v.mai concret,fata de GND pe pin 7 trebuie sa fie cca 5volti iar pe pin 4 , -5volti.

Link spre comentariu
Vizitator Arbal

Ma poate ajuta cineva cu o parere despre detectorul acesta:http://oldradiobuilder.com/MDET.html

Din cate vad este un MD modificat de persoana respectiva. 2: nu am gasit date despre bobina si 3: vezi daca gasesti acele integrate pe piata la noi in tara sa nu fi nevoit sa dai comanda in afara. Cel mai bine cauta ceva cu piese care se gasesc usor la noi. Mai multe pareri iti pot da cei care au mai multa experienta in asa ceva.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări