Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

detector de metale ..se poate??

Vizitator no_nick

Postări Recomandate

Salutare.Am terminat proiectul (Surf Master.) si.... nimic. :cry: Tot ce se intampla este un piuit continuu, nimic mai mult.Bobina am realizat-o pe o oala cu diam. de 20 de cm din sarma de 0.5. (evident am dat-o jos depe oala)Va rog se poate o parere?multumesc.

Link spre comentariu

Multumesc. Intrebam fiindca am pe masa un hammerhead si un surf si din schemele lor imi dau seama ca etajul final nu duce un difuzor "clasic" de 8 ohmi.

Daca nu's indiscret..de unde le ai? si daca le ai pe masa, n-au in ele piezo? :nas:
Link spre comentariu

Fratii mei, lamuriti-ma ....deja am stricat placa de cupru si bani pe imprimat si acim ca laptopul nu e bun? Anuntati din timp sa nu se mai chinuie omul sa faca ......cine i-mi programeaza si mie un PIC ? nu de alta dar ca sa nu muncesc ca prostu si sa nu iasa nimic .....ba ca nu e curent ba ca nu stiu ce... :sparge:

Link spre comentariu

Bion, programatorul ala cu alimentare externa de pe site-ul dat de mine se poate face in aer, nu musai pe cablaj...in caz ca nu merge cel facut de tine, e usor de modificat si facut cel cu alimentare...ala merge 100%.

Link spre comentariu

Daca nu's indiscret..de unde le ai? si daca le ai pe masa, n-au in ele piezo? :nas:

Sant construite de mine si netestate, hammerheadul sta de 2 ani pe masa iar surful de un an.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări