suiram Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 Este cineva care poate sa imi programeze si mie 2 pic-uri contra cost? Link spre comentariu
TikTak Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 Ma poate ajuta cineva cu o parere despre detectorul acesta: http://oldradiobuilder.com/MDET.html Link spre comentariu
gaby Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 La surf ati folosit difuzor normal, piezo sau buzer ? Link spre comentariu
Untold Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 Ma poate ajuta cineva cu o parere despre detectorul acesta:http://oldradiobuilder.com/MDET.htmlSe pare ca "veverita oarba" are nasul la fel de fin ca si Surf Pi sau Barracuda.. Si pentru celalalt coleg, referitor la difuzor, cel de tip piezo este recomandat. Link spre comentariu
gaby Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 Multumesc. Intrebam fiindca am pe masa un hammerhead si un surf si din schemele lor imi dau seama ca etajul final nu duce un difuzor "clasic" de 8 ohmi. Link spre comentariu
Guevara Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 Salutare.Am terminat proiectul (Surf Master.) si.... nimic. :cry: Tot ce se intampla este un piuit continuu, nimic mai mult.Bobina am realizat-o pe o oala cu diam. de 20 de cm din sarma de 0.5. (evident am dat-o jos depe oala)Va rog se poate o parere?multumesc. Link spre comentariu
Untold Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 Multumesc. Intrebam fiindca am pe masa un hammerhead si un surf si din schemele lor imi dau seama ca etajul final nu duce un difuzor "clasic" de 8 ohmi.Daca nu's indiscret..de unde le ai? si daca le ai pe masa, n-au in ele piezo? Link spre comentariu
bion Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 Fratii mei, lamuriti-ma ....deja am stricat placa de cupru si bani pe imprimat si acim ca laptopul nu e bun? Anuntati din timp sa nu se mai chinuie omul sa faca ......cine i-mi programeaza si mie un PIC ? nu de alta dar ca sa nu muncesc ca prostu si sa nu iasa nimic .....ba ca nu e curent ba ca nu stiu ce... Link spre comentariu
Untold Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 Eu zic sa incerci pe laptop...p-orma, gasesti usor un desktop... Succes!! Link spre comentariu
cristi71 Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 nu merge pe laptop...depinde probabil de model, o sa caut o clona pic kit. Link spre comentariu
Untold Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 Bion, programatorul ala cu alimentare externa de pe site-ul dat de mine se poate face in aer, nu musai pe cablaj...in caz ca nu merge cel facut de tine, e usor de modificat si facut cel cu alimentare...ala merge 100%. Link spre comentariu
bion Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 Deci tot cu semnul intrebarii este treaba.Caut sa mi-l programeze cineva dar daca depaseste 20 € ceeea ce cred ca si este sau off project. Link spre comentariu
Guevara Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 Credeti ca ma puteti ajuta si pe mine? Link spre comentariu
cristi71 Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 ati pus buzzer la iesire sau difuzor? Link spre comentariu
gaby Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 Daca nu's indiscret..de unde le ai? si daca le ai pe masa, n-au in ele piezo? Sant construite de mine si netestate, hammerheadul sta de 2 ani pe masa iar surful de un an. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum