bion Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Pot inlocui LF412ACN cu LF412CN? primu este pana la 22v si al doilea pana la 36v.La schema BaracudaLF 412 eu l-am inlocuit cu TL 072,de fapt eu am facut mai multe modificari la sugestia unui coleg din Brazilia. Link spre comentariu
bion Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Apropo, la mine Baracuda functioneza mai bine la 9v ca la 12v. Link spre comentariu
costyy86 Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Pot inlocui LF412ACN cu LF412CN? primu este pana la 22v si al doilea pana la 36v.La schema BaracudaLF 412 eu l-am inlocuit cu TL 072,de fapt eu am facut mai multe modificari la sugestia unui coleg din Brazilia.Multumesc...Am observat eu TL-ul acela insa nu stiam ce e cu el..chiar voiam sa intreb..Stima. Link spre comentariu
tranzistor Postat Ianuarie 25, 2014 Partajează Postat Ianuarie 25, 2014 Am citit cu interes primele 10 pagini, dar nu am gasit pe cineva care sa fi facut vreun detetector care sa bata macar la 1m in sol. Intre timp a reusit cineva? Sunt foarte interesat de o asemenea schema. Pe un teren detinut de ai mei a fost pe undeva prin primul razboi mondial un fel de depozit de armament/poligon de tragere. In urma cu cativa ani gaseam caruse trase sau intregi (M&K de 6.5mm, an fabricatie 1903, s-au folosit in primul RM) la simpla sapatura cu cazmaua, dar cum doream sa folosim terenul in scop agricol, le-am adunat si le-am aruncat (pe cele trase) si cele inca bune le-am predat (si am mai pastrat 1-2-3 de colectie ). Acum vreau ca caut sa vad daca mai dau de ceva pe acolo, dar sa ma apuc sa dau la cazma parcela de 10/30 m (apx) nu ma prea trage inima. Multam mult de raspuns. Link spre comentariu
tranzistor Postat Ianuarie 25, 2014 Partajează Postat Ianuarie 25, 2014 Acum dupa ce am postat, imi trece prin cap un banc si parca vad cum ma suna tata maine sa imi zica ca au venit pirotehnistii si antitero sa se ne sape gradina Link spre comentariu
lavynyu Postat Ianuarie 26, 2014 Partajează Postat Ianuarie 26, 2014 Salutare tuturor , are cineva schema corecta a unui detector de metale simplu dar eficient pt. inlocuirea unui pinpointer ??? Am citit de la inceput si pana la sfarsit insa ma intereseaza ceva sa fie stabil si sa detecteze o moneda de la 5 cm. , bobina sa fie cat mai mica de ex. 5 cm. ! Daca are cineva schema , pcb-ul si lista de componente sa le posteze aici ! Multumesc ! Link spre comentariu
cristi71 Postat Ianuarie 26, 2014 Partajează Postat Ianuarie 26, 2014 MINIMAX pin pointer este ce va trebuie. mail in PM sa va dau PDF-ul,desi imi pare ca e si pe aici ,pe topic schema... Link spre comentariu
lavynyu Postat Ianuarie 26, 2014 Partajează Postat Ianuarie 26, 2014 Ok , aveti mesaj privat , va multumesc ! Link spre comentariu
Vizitator alin2o Postat Ianuarie 29, 2014 Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 Am citit cu interes primele 10 pagini, dar nu am gasit pe cineva care sa fi facut vreun detetector care sa bata macar la 1m in sol. Intre timp a reusit cineva? Sunt foarte interesat de o asemenea schema. Multam mult de raspuns.Trebuie lamurit aspectul cu adancimea de detectie pentru ca am vazut aici pe cineva care a detectat o moneda de aluminiu la 1.5 m !Posibil daca moneda are 1 m diametru.Un detector care gaseste o moneda la 40-50 cm costa 1000 euro !Sa nu mai vorbim de discriminare intre feros-neferos,ground balance,semnale false pentru sol mineralizat etc.Daca vrei sa cauti tevi,galeti,tancuri ingropate pana la 1m e bun si un detector home-made.Daca vrei sa gasesti comoara lu bunicu' trebuie sa investesti ceva mai mult. Link spre comentariu
tranzistor Postat Ianuarie 30, 2014 Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 „tancuri” Nu ar fi rau sa dau peste un tanc , scot un ban irana la deszapezire Singura mea grija/problema generatoare de dorinta de a face un detector e aceea ca pe acea portiune de teren vreau ca la primavara sa fac un helesteu, ceea ce presupune sa excavez . Nu ma incanta deloc ideea ca ar exista posibilitatea ca pe acolo pe la 1-2 m in pamant sa fie vreun proiectil pe care sa il deranjez cu cupa excavatorului. S-ar putea sa nu ii placa Plus ca zona are atecedente din acestea Eu doresc doar ceva testat cat-de-cat, restul de chestii mi le fac eu (executie) cand am ceva timp. m-as apuca cu mare drag sa testez si sa experimentez dar timpul nu imi permite. Daca o fi sa gasesc si comoara lui bunicu pe acolo, nu-i bai, o punem de o bauta. Deci eu as avea nevoie de ceva care sa fie cat-de-cat precis, nu vreau sa imi gaseasca acul in carul cu fan, dar macar sa simta ceva la 1m. Link spre comentariu
TikTak Postat Februarie 1, 2014 Partajează Postat Februarie 1, 2014 Tranzistor cred ca in conditiile date Delta PI ar fi o solutie buna. delta pulse.pdf Link spre comentariu
iozsi Postat Februarie 4, 2014 Partajează Postat Februarie 4, 2014 Pentru cei care au facut WhiteSurf PI,si au semnal,sunet mic in difuzor,incercati sa micsorati R23-22K.Incercati cu unul de 2.2k.Undeva am citit sa se ridice valoarea lui R34..Nu am incercat varianta asta. Link spre comentariu
parvuion27 Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 Am gasit pe net si asezarea componentelor la acest detector.Sunt interesat daca cineva a construit detectorul , cum functioneaza si daca componentele sunt usor de gasit.Lam construit eu si sant foarte multumit de el ,50bani la 45cm,o cutie de bere de la 80cm,o bucata de tabla 1/1m de la 3m an functie de bobina Link spre comentariu
bion Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 Am gasit pe net si asezarea componentelor la acest detector.Sunt interesat daca cineva a construit detectorul , cum functioneaza si daca componentele sunt usor de gasit.Lam construit eu si sant foarte multumit de el ,50bani la 45cm,o cutie de bere de la 80cm,o bucata de tabla 1/1m de la 3m an functie de bobinaArata-ne si noua poze cu masinaria ta daca se poate, ce modificariai facut de ai obtinut asemenea performante? Link spre comentariu
cristi71 Postat Februarie 10, 2014 Partajează Postat Februarie 10, 2014 45 de cm la o moneda de 5 lei sunt basme! am vazut unul profesional care nu atinge asemenea performante! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum