Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

detector de metale ..se poate??

Vizitator no_nick

Postări Recomandate

Am gasit o schita in internet, dar acum surpriza, nu gasesc integratul TDA0161. Are cineva idee de un echivalent ?

Acum am vazut si eu ca nu prea e de gasit TDA-ul . :jytuiyu .CS 209 Are alta schema (chiar mai simpla decat tda0161) .
Link spre comentariu
Vizitator MDaniel

Este cineva care imi poate face o oferta la un detector de metale, nou sau vechi, nu conteaza, important este sa detecteze cuiele din lemn la o anumita adancime si sa nu fie prea mare.Astept PM.Multumesc.

Link spre comentariu
Vizitator nikky

as dorii si eu o schema de detector metale pi cu sensibilitate cat mai mare daca se poate si schema cablajului si reglajele necesare. Daca a fost construit de cineva cu atat mai bine. Multumesc anticipat!

Link spre comentariu

as dorii si eu o schema de detector metale pi cu sensibilitate cat mai mare daca se poate si schema cablajului si reglajele necesare. Multumesc anticipat!

Trebuie sa alegi schema in functie de ce vrei sa cauti. Una e sa cauti obiecte de dimensiuni mari si cu totul altceva daca vrei sa folosesti detectorul pentru monezi sau alte maruntisuri. Mai trebuie sa stii ca PI-urile "adora" fierul.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări