alex_serv57 Postat Decembrie 5, 2013 Partajează Postat Decembrie 5, 2013 cred ca un detector cu TDA0161 e de ajuns pentru tine . Nu trebuie sa ai cunostinte avansate in domeniu pentru al realiza . Link spre comentariu
Vizitator MDaniel Postat Decembrie 5, 2013 Partajează Postat Decembrie 5, 2013 Si ma puteti ajuta cu o schema si/sau alte informatii legate de montaj ?Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator MDaniel Postat Decembrie 6, 2013 Partajează Postat Decembrie 6, 2013 Am gasit o schita in internet, dar acum surpriza, nu gasesc integratul TDA0161. Are cineva idee de un echivalent ? Link spre comentariu
bion Postat Decembrie 7, 2013 Partajează Postat Decembrie 7, 2013 Am gasit o schita in internet, dar acum surpriza, nu gasesc integratul TDA0161. Are cineva idee de un echivalent ? Incearca cu:CS 209. Link spre comentariu
alex_serv57 Postat Decembrie 8, 2013 Partajează Postat Decembrie 8, 2013 Am gasit o schita in internet, dar acum surpriza, nu gasesc integratul TDA0161. Are cineva idee de un echivalent ?Acum am vazut si eu ca nu prea e de gasit TDA-ul . .CS 209 Are alta schema (chiar mai simpla decat tda0161) . Link spre comentariu
Vizitator MDaniel Postat Decembrie 8, 2013 Partajează Postat Decembrie 8, 2013 La o cautare sumara se pare ca nici CS 209 nu se gaseste pe la noi. De fapt la noi nu se gaseste nimic mai de doamne ajuta. Link spre comentariu
Vizitator MDaniel Postat Decembrie 8, 2013 Partajează Postat Decembrie 8, 2013 Este cineva care imi poate face o oferta la un detector de metale, nou sau vechi, nu conteaza, important este sa detecteze cuiele din lemn la o anumita adancime si sa nu fie prea mare.Astept PM.Multumesc. Link spre comentariu
bion Postat Decembrie 10, 2013 Partajează Postat Decembrie 10, 2013 Eu am cautat atat Tda-ul cat si CS - ul aici in Spania la un magazin urias de componente si nu sunt de gasit , nai caut si daca gasesc va anunt poate intereseaza pe cineva. Link spre comentariu
alex_serv57 Postat Decembrie 11, 2013 Partajează Postat Decembrie 11, 2013 Gasesti in China . Link spre comentariu
Vizitator MDaniel Postat Decembrie 11, 2013 Partajează Postat Decembrie 11, 2013 Da, in china sunt, costa 1$ piesa si 98$ transportul, am verificat, nu se merita sa iau de acolo. Asa cu banii astia imi iau un aparat nou, sau cel putin asa cred. Link spre comentariu
alex_serv57 Postat Decembrie 16, 2013 Partajează Postat Decembrie 16, 2013 5-7 cm o moneda de 10 bani , metal mai mare aprox 15 cm . = 22.50 ron Te salut Link spre comentariu
Vizitator MDaniel Postat Decembrie 16, 2013 Partajează Postat Decembrie 16, 2013 @alex_serv57V-am trimis un PM. Multumesc. Link spre comentariu
alex_serv57 Postat Decembrie 18, 2013 Partajează Postat Decembrie 18, 2013 @alex_serv57V-am trimis un PM. Multumesc.Dispozitivul e de gasit pe un site din Alexandria M*****M. Eu nu comercializez !Va salut . Link spre comentariu
Vizitator nikky Postat Decembrie 25, 2013 Partajează Postat Decembrie 25, 2013 as dorii si eu o schema de detector metale pi cu sensibilitate cat mai mare daca se poate si schema cablajului si reglajele necesare. Daca a fost construit de cineva cu atat mai bine. Multumesc anticipat! Link spre comentariu
TikTak Postat Decembrie 28, 2013 Partajează Postat Decembrie 28, 2013 as dorii si eu o schema de detector metale pi cu sensibilitate cat mai mare daca se poate si schema cablajului si reglajele necesare. Multumesc anticipat!Trebuie sa alegi schema in functie de ce vrei sa cauti. Una e sa cauti obiecte de dimensiuni mari si cu totul altceva daca vrei sa folosesti detectorul pentru monezi sau alte maruntisuri. Mai trebuie sa stii ca PI-urile "adora" fierul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum