Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

detector de metale ..se poate??

Vizitator no_nick

Postări Recomandate

"Jucaria " functioneaza perfect ! :101 Mentionez ca , Q6 din schema trebuie intors la 180 % .Multumesc celor care m-au ajutat ! :aplauze

Felicitari, poate ne arati niste poze cu montajul tau.L-ai facut exact ca in PCB?
Link spre comentariu
Vizitator nicolae13

pare interesanta acest model de bobina, credeti ca ajuta la ceva forma aceasta a bobinei? un numar mai mare de spire daca nu creste sensibilitatea la ce ajuta?multimiri!

post-80997-139829714139_thumb.jpg

Link spre comentariu

Performante : 50 bani = 32 cm , cutie conserva= 73 cm , butoi 200 litri = aprox 2,5 metri Bobina am confectionat-o din conductor de 0,45 pe un suport cu diametrul de 21 ,5 cm si are 21 de spire . Mentionez ca suportul este putin conic . PCB-ul este cel care il stiti cu toti .Va salut .

post-60298-139829716439_thumb.png

post-60298-139829716458_thumb.png

post-60298-139829716478_thumb.png

Link spre comentariu

Performante : 50 bani = 32 cm , cutie conserva= 73 cm , butoi 200 litri = aprox 2,5 metri Bobina am confectionat-o din conductor de 0,45 pe un suport cu diametrul de 21 ,5 cm si are 21 de spire . Mentionez ca suportul este putin conic . PCB-ul este cel care il stiti cu toti .Va salut .

Bravo nene,felicitari si multe descoperiri interesante.La ce voltaj l-ai alimentat?
Link spre comentariu
Vizitator MDaniel

Buna ziua,Am citit cateva pagini din acest topic, dar pentru ca nu ma pricep la electronica am renuntat, pt. mine este o alta limba...As dori daca aveti disponibila o schema pt. un detector de metale pe care sa-l folosesc pentru a detecta cuie, capse (metale) aflate in lemn. Grosimea lemnul ar putea fi de maxim 15 cm, iar scanarea se va face la fata lemnului.Multumesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări