TikTak Postat Septembrie 23, 2013 Partajează Postat Septembrie 23, 2013 Bion, Ivconic de pe Geotech spune ca rezultatele cele mai bune se obtin cu bobine cu valori sub 300uH.Distanta de 30 cm este una buna pentru un PI. Link spre comentariu
bion Postat Septembrie 23, 2013 Partajează Postat Septembrie 23, 2013 Bion, Ivconic de pe Geotech spune ca rezultatele cele mai bune se obtin cu bobine cu valori sub 300uH.Distanta de 30 cm este una buna pentru un PI.Nu inteleg cum se scot 300uH ,nu stiu prea multe despre bobine..stiu doar ca o sarma mai groasa la bobina scade rezistenta(din experimente). Link spre comentariu
TikTak Postat Septembrie 24, 2013 Partajează Postat Septembrie 24, 2013 Bion, Ivconic de pe Geotech spune ca rezultatele cele mai bune se obtin cu bobine cu valori sub 300uH.Distanta de 30 cm este una buna pentru un PI.Nu inteleg cum se scot 300uH ,nu stiu prea multe despre bobine..stiu doar ca o sarma mai groasa la bobina scade rezistenta(din experimente). http://www.geotech1.com/pages/metdet/projects/fastcoils/FastCoil.pdfSper sa fie de folos. Link spre comentariu
suiram Postat Septembrie 24, 2013 Partajează Postat Septembrie 24, 2013 Eu am bobinat 20spire Cu Em 0,55 pe un diametru de 22cm si are 268uH,si acelasi nr .de spire cu acelas diametru al sirmei 0,55 pe 19,5cm are 237 uH Link spre comentariu
bion Postat Septembrie 24, 2013 Partajează Postat Septembrie 24, 2013 Am pus un video cu detectorul meu Baracuda legend1: Link spre comentariu
suiram Postat Septembrie 25, 2013 Partajează Postat Septembrie 25, 2013 Daca vrei sa scoti autorizatie pentru un detector de metale printre altele iti trebuie si factura de unde ai cumparat detectorul cu serie etc. dar daca este home made detectorul iti mai elibereaza autorizatia sau nu?Daca stie cineva il rog sa imi spuna Link spre comentariu
bion Postat Septembrie 26, 2013 Partajează Postat Septembrie 26, 2013 Daca vrei sa scoti autorizatie pentru un detector de metale printre altele iti trebuie si factura de unde ai cumparat detectorul cu serie etc. dar daca este home made detectorul iti mai elibereaza autorizatia sau nu?Daca stie cineva il rog sa imi spunaEste un pic mai complicat insa se poate.Trebuie sa gravezi o serie pe el.Mai multe informatii gsesti pe : "Detectiemetal.com" Link spre comentariu
TikTak Postat Octombrie 8, 2013 Partajează Postat Octombrie 8, 2013 Bion, cum se comporta baracuda in teren. Ai renuntat la Q5 pentru ca afecteaza stabilitatea sau sensibilitatea? Link spre comentariu
puriu Postat Octombrie 10, 2013 Partajează Postat Octombrie 10, 2013 Bobina din conductor obisnuit are pierderi mari prin efect pelicular. Trebuie folosite multe fire emailate de 0,1 - 0,15 in paralel (sarma Litz). O buna sarma Litz trebuie sa aiba si izolatie textila peste fire pentru a reduce capacitatea proprie a bobinei. Sensibilitatea reala nu se determina in aer, ci in pamant umed. Daca adancimea de detectie in pamant a monedei de 50 de bani (alama) se apropie de diametrul bobinei, detectorul e foarte performant. Link spre comentariu
bion Postat Octombrie 13, 2013 Partajează Postat Octombrie 13, 2013 Bion, cum se comporta baracuda in teren. Ai renuntat la Q5 pentru ca afecteaza stabilitatea sau sensibilitatea?Q5 afecteaza f.mult sensibilitatea. Link spre comentariu
TikTak Postat Octombrie 29, 2013 Partajează Postat Octombrie 29, 2013 O varianta cu cablaj lung pentru Baracuda. Link spre comentariu
TikTak Postat Octombrie 29, 2013 Partajează Postat Octombrie 29, 2013 Si aici aveti cablajul la 1:1. Link spre comentariu
bion Postat Octombrie 30, 2013 Partajează Postat Octombrie 30, 2013 mii de multumiri TikTak pentru baracuda longboard, Link spre comentariu
TikTak Postat Octombrie 31, 2013 Partajează Postat Octombrie 31, 2013 O mica lamurire la traseul de -5v. Apreciez orice ajutor dat la verificarea proiectului. Link spre comentariu
bion Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 O mica lamurire la traseul de -5v. Apreciez orice ajutor dat la verificarea proiectului.Eu am un PCB un pic diferit fata de cel pe care l-ai postat tu, insa si al meu are o mica eroare pe care am corectat-o. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum