Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

detector de metale ..se poate??

Vizitator no_nick

Postări Recomandate

Este vreo deosebire fata de surf master?care este mai bun ca detectie?

Cei de pe Geotech1 spun ca Baracuda ar fi mai bun, ajustarile fiind mai simple si adancimea de cautare 30-32 cm la o moneda de 1€ desi colegii de pe acest forum au ajuns aproape la aceleasi performante cu Surf-ul.Voi vedea diferenta dintre cele doua dupa finlizarea montajului.
Link spre comentariu

nu vreu sa gresesc dar parca baracula are si discriminare feros ne feros sau asa am vazut sau nu am vazut bine ?

Barrracuda este un puls induction deci nu discrimineaza. Totusi un constructor sustine ca apare o usoara schimbare in ton fuctie de metal (feros sau neferos).
Link spre comentariu

nu vreu sa gresesc dar parca baracula are si discriminare feros ne feros sau asa am vazut sau nu am vazut bine ?

Ooooooo, te salut Remus nu te-am mai vazut de mult pe forum.Montajul meu este aproape gata insa marea problema sunt tranzistorii ,in afara de TIP 127 ceilalti sunt imposibil de gasit cat si integratul 7660.
Link spre comentariu

Am finalizat detectorul de metale Baracuda Legend1.Cu o bobina experimentala la un diametru de 20cm ,poate detecta o moneda la 22 cm distanta.Baracuda este mult mai stabil decat Surf-ul.Zilele acestea voi reveni cu un video.

Link spre comentariu

Am finalizat detectorul de metale Baracuda Legend1.Cu o bobina experimentala la un diametru de 20cm ,poate detecta o moneda la 22 cm distanta.Baracuda este mult mai stabil decat Surf-ul.Zilele acestea voi reveni cu un video.

Cred ca poti imbunatatii rezultatele daca alegi BF256A pentru Q2 si Q3.
Link spre comentariu

Cred ca poti imbunatatii rezultatele daca alegi BF256A pentru Q2 si Q3.
Q3este deja dar poate ai vrut sa spui si Q4pentru ca Q2 este un npn si nu stiu daca pot sa pun in locul lui un tranzistor cu efect de camp jfet.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări