remus2509 Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 da asa mai rar spirit civic , o dat argintul dar sigur o pastrat aurul! glumesc! .apropo de surf master ieri lam scos de la naftalina am vazut ca detecteaza clar o moneda de 50 de bani la 26 de cm in aer. si ptr ca era desfacut detectorul am zis sa fac un test lipind un . conddesatorul de 100 de pico intre terminalele 2 si 3 la NE5534 cum apare in schema aceia lui bravodenisu .supriza acuma detecteaza o moneda de 10 bani la 30 sau 31 de cm in aer .deci am castigat 5 cm . Link spre comentariu
bion Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 da asa mai rar spirit civic , o dat argintul dar sigur o pastrat aurul! glumesc! .apropo de surf master ieri lam scos de la naftalina am vazut ca detecteaza clar o moneda de 50 de bani la 26 de cm in aer. si ptr ca era desfacut detectorul am zis sa fac un test lipind un . conddesatorul de 100 de pico intre terminalele 2 si 3 la NE5534 cum apare in schema aceia lui bravodenisu .supriza acuma detecteaza o moneda de 10 bani la 30 sau 31 de cm in aer .deci am castigat 5 cm .Cu care bobina? ca luni sa fac si eu modificarea. Link spre comentariu
remus2509 Postat Ianuarie 27, 2013 Partajează Postat Ianuarie 27, 2013 Cu bobina lui normala aceias bobina castigat 5 cm doar cu cond de 100 pico pus intre terminalele 2 si 3 la NE5534 ps si se poate si mai mult pus radiator la irf si dat impuls mai mare din semiregrabilul de 5k pus in serie cu rez de 3, 3k. Varianta asta nu am incercat Link spre comentariu
bion Postat Ianuarie 27, 2013 Partajează Postat Ianuarie 27, 2013 Cu bobina lui normala aceias bobina castigat 5 cm doar cu cond de 100 pico pus intre terminalele 2 si 3 la NE5534 ps si se poate si mai mult pus radiator la irf si dat impuls mai mare din semiregrabilul de 5k pus in serie cu rez de 3, 3k. Varianta asta nu am incercat Merci nene ,voi incerca si eu sa vad cum merge.Te anunt ce rezultat am obtinut,seara buna. Link spre comentariu
Vizitator costy_boss1697 Postat Februarie 2, 2013 Partajează Postat Februarie 2, 2013 Salut, am si eu o intrebare: la un detector de metale slab se poate face ceva sa fie mai tare ? Este din ala de copii national geographic, am dat 200 de lei pe el, detecta la 4/5 cm in aer, in sol nici n-am incercat Ajutati-ma va rog, se poate modifica ceva la el? editat de mircea calin Link spre comentariu
cristi71 Postat Februarie 2, 2013 Partajează Postat Februarie 2, 2013 care este....pai ce model este? BFO, VLF, PULSE INDUCTION.. de regula nu se pot imbunatati performantele semnificativ fata de varianta de baza. Link spre comentariu
remus2509 Postat Februarie 2, 2013 Partajează Postat Februarie 2, 2013 Ioi 200 de lei pe jucaria aia cu bani aia faceai 4 surf master Link spre comentariu
Vizitator viomarmi22 Postat Februarie 9, 2013 Partajează Postat Februarie 9, 2013 Eu am cumpărat de curând un VLF marca Detech EDS plus,și pot să vă spun că n-am întâlnit până acum vreo „bestie” mai mortală ca EDS-ul bulgarilor.Fac detecție din 1998 pe vremea când foloseam un aparat Garrett Master Hunter CX3 și cunosc puterea de penetrare al PI-urilor,am deja și un model PI foarte puternic,dar acest detector EDS mă uimește,deși am testat Etrac și Deus acestea sunt jucării la puterea de detecție în adâncime față de EDS-ul bulgarilor,care poate nu știați ;Detech sunt cei mai celebri producători de bobine de detecție profesionale și livrează aceste bobine tuturor producătorilor de renume.Practic să vă spun cam de ce este în stare acest detector VLF pe care am dat 700 euro,deci am îngropat prin 1999 pe un deal de pe marginea unei păduri o găletușă de metal de 30 cm diametru plină cu spray-uri goale de aluminiu la exact 1.20 metri de partea de deasupra,groapa fiind făcută pe la 1.50m. Nu numai că găletușa este detectată clar cu bobina de 9 inch,dar și cea de 6 inch o detectează destul de clar la firul ierbii,de cea de 12 inch nici nu mai spun că detectează deja de la 30 cm înălțime pe discriminare cu ground balance automat!!!.Gurile rele spun despre detectorul bulgarilor că este unul mai performant decât un GPX 5000 de la Minelab,dar poate fi tunat în partea electronică să devină și mai bun.Am desfăcut detectorul care nu avea absolut nici un sigiliu,fiind unul analog am zis hai să văd ce jucării sunt înăuntru ?,dar STUPOARE FRAȚILOR !!!,toate piesele mai principale și mă refer la amplificatoare operaționale sunt șmirgheluite,astfel încât nu se poate ghici nimic din ceea ce ar fi interesant de știut,deși cunosc și eu ceva electronică cât să nu mor de foame.Am scris bulgarului care mi-a trimis aparatul,dacă poate să-mi procure schema EDS-ului,dar a spus că este secretă bla,bla,bla...,deci mentalitate sovietică!.Vă pun ceva fotografii cu partea electronică să-mi spuneți dacă ghiciți vreun integrat,aș fi curios dacă acest detector ar putea deveni mai performant decât este,pentru că nu cred că bulgarii au folosit ultimile noutăți în domeniul amplificatoarelor operaționale,și cred că mai păstrează ceva gloanțe pe țeava puștii. :cry: PS.revin cu fotografiile cu partea electronică pe care trebuie să le modific din cauză că sunt de dimensiuni prea mari pentru a fi postate. Link spre comentariu
Vizitator viomarmi22 Postat Februarie 9, 2013 Partajează Postat Februarie 9, 2013 Sper că acum pot încărca fotografiile cu Detech EDS plus. Link spre comentariu
molioa Postat Februarie 9, 2013 Partajează Postat Februarie 9, 2013 Eu am cumpărat de curând un VLF marca Detech EDS plusScuze, la ce pret l`ai cumparat? Link spre comentariu
Vizitator viomarmi22 Postat Februarie 9, 2013 Partajează Postat Februarie 9, 2013 700 euro a costat EDS-ul de pe ebay-ul din Anglia. Link spre comentariu
bion Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 E foarte bun EDS-ul, mi-as cumpara si eu un unul insa nu am bani acum de aruncat pe detectore ,vreau sa-mi iau zilele astea un Ace 250.Personal contruiesc detectoare de dragul electronicii si al detectiei.Stima. Link spre comentariu
Vizitator viomarmi22 Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 E foarte bun EDS-ul, mi-as cumpara si eu un unul insa nu am bani acum de aruncat pe detectore ,vreau sa-mi iau zilele astea un Ace 250.Personal contruiesc detectoare de dragul electronicii si al detectiei.Stima.De ce nu optezi pentru Fisher F4 sau F5,este net superior din toate punctele de vedere.ACE 250 are ground balance fix și nu poți regla nimic pe terenurile mineralizate,dealtfel nici nu ai ce căuta cu Garrett-ul pe aceste terenuri. http://mdetectors.com/product_info.php? ... cts_id=179 Link spre comentariu
Vizitator viomarmi22 Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 Am găsit surfmaster PI gata construit la 29 lire sterline,mă gândeam să-l transform într-un pinpointer mai bun,pentru a testa locul unde am semnal cu EDS-ul înainte de a face groapa,pentru că astea dedicate mi se par și scumpe și destul de limitate,poate doar „pistol probe pro” să fie ceva de capul lui,da” ăla costă cât un detector ACE 150. http://www.silverdog.co.uk/shop/index.p ... duct_id=76 Link spre comentariu
bion Postat Martie 3, 2013 Partajează Postat Martie 3, 2013 vreau sa contruiesc un detector polonez:https://www.youtube.com/watch?v=RWgHZM3RahQ am schema si toate materialele, cine se mai baga? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum