Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

detector de metale ..se poate??

Vizitator no_nick

Postări Recomandate

daca se poate as dori un test cu moneta de 50 de bani la ce distanta o detecteaza centimetri dupa montarea lf356. bine inteles cand aveti timp multumesc

Link spre comentariu
Vizitator catalin999

daca nu i-ti merge nici dupa ce ai corectat tranzistorul BC337 sa ne spui pt. ca sigur cineva te poate ajuta.Eu am avut o problema cu un scurt pe PCB la Surf-ul meu insa acum totul e ok.

E ok merge! :) Doar ca pot regla foarte foarte putin din Threshold.Oricum de acum ma apuc sa-l demontez.Vreau sa fac alt proiect, Atomizor apa.
Link spre comentariu
Vizitator SharQue99

daca nu i-ti merge nici dupa ce ai corectat tranzistorul BC337 sa ne spui pt. ca sigur cineva te poate ajuta.Eu am avut o problema cu un scurt pe PCB la Surf-ul meu insa acum totul e ok.

E ok merge! :) Doar ca pot regla foarte foarte putin din Threshold.Oricum de acum ma apuc sa-l demontez.Vreau sa fac alt proiect, Atomizor apa.
De ce sa il demontezi ? ti-l cumpar eu . Cat vrei pe el ?
Link spre comentariu

Hai ca mi-am facut timp astazi si am schimbat integratul. O moneda de 1 euro o simte de la 30 cm, dar cam slab, are toane. De la 25-26 cm o simte tare si clar. Orcum mai adanc de atata nu am curaj sa sap. Am sa incerc si o bobina cum este cea de mai sus, bobina mea este bobinata in vrac, dupa cum a mers mana. Sanatate!

Link spre comentariu

Zilele trecute am fost cu Surf-ul sa vad ce descoper si pe un drum neasfaltat am gasit o piatra care la apropierea bobinei de ia la cativa cm "piuie" ca si cum ar fi metal ,nu stiu ce o fi pt. ca arata ca o simpla bucata de argila de culoare maron deschis aveti idee ce poate fi?.Salutari tuturor.

Link spre comentariu

Zilele trecute am fost cu Surf-ul sa vad ce descoper si pe un drum neasfaltat am gasit o piatra care la apropierea bobinei de ia la cativa cm "piuie" ca si cum ar fi metal ,nu stiu ce o fi pt. ca arata ca o simpla bucata de argila de culoare maron deschis aveti idee ce poate fi?.Salutari tuturor.

Pune o poza cu piatra.
Link spre comentariu

poate fi o bucata de metorit totul este posibil.sau in piatra este aur sau platina? leaga piatra cu o ata si vezi daca se lipeste de un magnet daca da este un banal fier

Link spre comentariu

Trebue sa demonstrezi prea multa indrazneala sa cauti intr-un sit arheologic ce detectorul de metale...cred ca nu ii prea intereseaza pe cei doi soldati ca era un sit ,dar cred ca o persoana cu bun simt nu s-ar duce acolo ,cred mai degraba ca cineva care face cautari ca si hobby merge oriunde in alta parte dar nu intr-un sit.Salutari.

Link spre comentariu

In primul rad ca, pentru americani, nu trebuie indrazneala. Pur si simplu este aroganta tipica imputitilor de americani, ce se afla cu baze militare in alte state. State, care s-au pus presh in fata lor, ca Romania. Astfel ca orice fapta ar savarsi in Romania ei nu pot fi cercetati de institutiile romanesti.Sa fii tu convins, ca ei stiau bine unde cauta cu detectorul, si ce cauta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări