cristi71 Postat Mai 5, 2012 Partajează Postat Mai 5, 2012 frumoasa realizare,felicitari! l-ai probat pe sol? cum se comporta? Link spre comentariu
mikella Postat Mai 5, 2012 Partajează Postat Mai 5, 2012 Inca nu l-am probat pe sol, pentru ca deocamdata nu am unde. Sper sa nu am surprize! Aici nu prea am unde sa il folosesc decat la plaja sau pe un parau din zona ca nu vad unde altundeva l-as putea folosi. Eu am construit detectorul din dragostea de a surubai nu cu gandul la kilogramele de aur ce voi gasi cu el. Link spre comentariu
cristi71 Postat Mai 5, 2012 Partajează Postat Mai 5, 2012 Inca nu l-am probat pe sol, pentru ca deocamdata nu am unde. Sper sa nu am surprize! Aici nu prea am unde sa il folosesc decat la plaja sau pe un parau din zona ca nu vad unde altundeva l-as putea folosi. Eu am construit detectorul din dragostea de a surubai nu cu gandul la kilogramele de aur ce voi gasi cu el.vroiam sa vad ce rezultate se obtin mai ales in soluri mineralizate..evident ca facem din dragoste de electronica montajele , dar parca simti si un gol in stomac cind te gandesti la kilogramele de aur.. Link spre comentariu
remus2509 Postat Mai 5, 2012 Partajează Postat Mai 5, 2012 merci mult mikella de raspunsul rapid.da as dori mai multe poze daca ai cu scheletul mai ales cu partea de jos prinderea teului de discul unde este lipita bobina si cum ai facut acel disc tot din teava de pvc? nu stiu daca este pe yutube ceva in sensul asta ca eu am facut surf master dar nu iam facut inca scheletul.si ai obtinut rezultate bune .cu acel lm 301 .cred ca atunci cand pui lful se dubleaza distanta abea astept sa vedem daca merge bine ma apuc si eu de dm polonez Link spre comentariu
mikella Postat Mai 5, 2012 Partajează Postat Mai 5, 2012 Te lasa cu gol in stomac cand te gandesti la chilogramele de aur ? Suportul bobinei este o simpla placa , iar bobina este lipita dedesupt.Pentru placa am indreptat o bucata de teavaPVC de 4 inci.Maine pun poze si o sa vezi. Teul este prins cu doua din alea de se leaga cablurile( nu stiu cum naiba le zice), in felul acesta pot modifica pozitia bobinei. Edit Uite in video-ul acesta cum am prins teul de placa cu bobina! Link spre comentariu
mikella Postat Mai 6, 2012 Partajează Postat Mai 6, 2012 Dupa cum am promis, am incarcat si pozele. http://i48.tinypic.com/23t2j4j.jpg aici se vede bobina si cum este lipita. http://i48.tinypic.com/20qx4y0.jpg aici se vede cum am prins suportul bobinei de teu. http://i46.tinypic.com/2zhmiwm.jpg aici se vede manerul.Partea de care este prinsa cutia cu montajul este tot din PVC, indoita cu aer fierbinte dupa necesitate si lipita cu lipici pentru tevi. http://i48.tinypic.com/2rols3r.jpg partea din capat a scheletului.Este tot dintr-o bucata de teava de 4inci. http://i46.tinypic.com/2n6vv6e.jpg iar aici se vede fata cu butoanele de reglaj. Sper sa fie de folos! Link spre comentariu
remus2509 Postat Mai 6, 2012 Partajează Postat Mai 6, 2012 merci mult!!! Mikella .foarte fain lucrat !! ma pun si eu pe adunat material cum deschide la magazinul de instalati sa imi cumpar teava de pvc si teuri Link spre comentariu
mikella Postat Mai 6, 2012 Partajează Postat Mai 6, 2012 Salutare! Am scos astazi jucaria la plimbare pe plaja! Functioneaza foarte frumos, fara surprize. Mai trebuie reglat din cand in cand, in rest totul este ok. Am scos si o gramada de cuie,sarme,inele de la bere, si doua monezi.Gaseste si bucati destul de mici, de ex un cap de cui de vreo 1 cm la 5-7 cm in nisip.Chilogramul de aur inca nu l-am gasit dar va anunt cand dau de el sa il impartim . Link spre comentariu
bion Postat Mai 7, 2012 Partajează Postat Mai 7, 2012 Maine i-mi iau Surf-ul la munca in afara orasului undeva la tara intr-un sat cu 100 de persoane dintre care 8 ROMANI.Ma intereseaza sa vad cum merge in sol. Link spre comentariu
remus2509 Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 pin pointer cu lm 2904N schema este aceia cu integrat a rusului dar eu am pus lm 2904 ca nu aveam alceva Link spre comentariu
cristi71 Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 foarte interesant , felicitari pentru realizare. ce tranzistor ai folosit ca si comanda a buzzerului? Link spre comentariu
bercioiu Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 Nu stiu daca s-a spus in acest topic (nu am avut rabdare sa citesc tot) dar exista o aplicatie pentru Android care detecteaza metale. Este foarte tare... Eu am incercat-o si gasesc foarte usor profilele de metal pe care este fixat rigipsul pe pereti. Foarte simplu: install si GO! Link spre comentariu
remus2509 Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 tranzistorul ce comanda buzerul este k2962 recuperat din monitor stricat ca alceva nu am avut.ps am mers cu el la lucru.imi gasea cuie mici la 5 sau 6 cm in pamant . Link spre comentariu
remus2509 Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 sau 2sk2962 tot tranzistor mos canal N este Link spre comentariu
Vizitator rudy78 Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 salut scuze de interventie vreau si eu sa cumpar un detector dar mai ieftin ca pe piata ca e criza sau sa ampartim profitu. [email protected] Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum