Vizitator dj shadow Postat Iunie 23, 2007 Partajează Postat Iunie 23, 2007 da aveti dreptate dar teoria nuprea este aceasi cu practica de asta am intrat in discutie si pentru ca vreau sa construiesc un horn, dupa cum spuneti voi acest proiect nu e bun de nimic Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 24, 2007 Partajează Postat Iunie 24, 2007 nu a zis nimeni ca nu e bun de nimic.Bubuiala o sa faca, n-ai frica.Sa ne spui ce intelegi tu prin practica, eu unul nu consider ca ajunge doar tamplaria. Link spre comentariu
Vizitator dj shadow Postat Iunie 24, 2007 Partajează Postat Iunie 24, 2007 :rolleyes: adica se comporta putin diferit cand il pui la treaba decat in grafice Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 24, 2007 Partajează Postat Iunie 24, 2007 ok man, asteptam sa postezi rezultatele masuratorilor. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iunie 24, 2007 Partajează Postat Iunie 24, 2007 da aveti dreptate dar teoria nuprea este aceasi cu practica de asta am intrat in discutie si pentru ca vreau sa construiesc un horn, dupa cum spuneti voi acest proiect nu e bun de nimice f bun daca este folosit in scopul pentru care a fost proiectat (KICK BASS) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum