ghostbuster Postat Iunie 21, 2007 Partajează Postat Iunie 21, 2007 m-am hotarat sa fac o masina de fum, am luat tot dintrun expressor de cafea si leam bagat intrun ups, dar care dupa 5 minute sa topit carcasa, acuma vreau sa ai fac o cutie din carcasa de la un pentium 2 ce il aveam pe aici... astept sugestii(mai pe noapte o sa fac un desen in google sketch sa aveti idee cum va arata.. Link spre comentariu
Vizitator no_nick Postat Iunie 21, 2007 Partajează Postat Iunie 21, 2007 ma intereseaza si pe mine subiectul dar nu prea stiu care e principiul de functionare .......daca vrei si ai timp detaliaza putin masinaria. :prayer: Link spre comentariu
Vizitator liwiu11evo Postat Iunie 21, 2007 Partajează Postat Iunie 21, 2007 m-am hotarat sa fac o masina de fum, am luat tot dintrun expressor de cafea si leam bagat intrun ups, dar care dupa 5 minute sa topit carcasa, acuma vreau sa ai fac o cutie din carcasa de la un pentium 2 ce il aveam pe aici... astept sugestii(mai pe noapte o sa fac un desen in google sketch sa aveti idee cum va arata..explicami si mie te rog, cum functioneaza ca sant interesatms :yawinkle: Link spre comentariu
Swat Cat Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 alte detalii aici....... http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=1 ... hlight=fum Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum