Vizitator Ionutch Postat Februarie 23, 2018 Partajează Postat Februarie 23, 2018 Am un intrerupator wifi de tip sonoff pe care l-am adaptat asfel incat sa sa il pot actiona si de pe aplicatie si de la “intrerupator”. Defapt acest intrerupator este un buton la care am conectat 2fire lipite la butonul aparatului sonoff. Am nevoie sa adaptez un intrerupator de perete care sa functioneze la fiecare comutare la fel ca un buton. Sa genereze un impuls/contact la fiecare comutare astfel ca daca il inchid din aplicatie, in momentul in care comut intrerupatorul pe cealalta pozitie sa realizeze un contact scurt. Problema e ca daca este mai lung contactul de 5 secunde dispozitivul se reseteaza. Nu stiu daca exista o solutie electrica sau mai degraba trebuie realizat ceva mecani. Link spre comentariu
soringt Postat Februarie 23, 2018 Partajează Postat Februarie 23, 2018 Incearca cu un intrerupator de sonerie (fara retinere) Link spre comentariu
Vizitator Ionutch Postat Februarie 24, 2018 Partajează Postat Februarie 24, 2018 Nu am fost inteles. Asta am acum. Un intrerupator de sonerie si as dori sa folossc un intrerupator normal care la fiecare comutare sa faca ce face un intrerupator de sonerie. Alta varianta ar fi o modificare de formware, dat astea is avioane pentru mine. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 24, 2018 Partajează Postat Februarie 24, 2018 Păi un întrerupător de sonerie (fără reținere) dă un impuls doar atât timp cât ții degetul pe el, când iei degetul se întrerupe.Un întrerupător normal nu s-ar potrivi, fiindcă ar trebui să-l acționezi de două ori, o dată pentru închiderea contactului, apoi pentru deschiderea lui. Link spre comentariu
puriu Postat Februarie 24, 2018 Partajează Postat Februarie 24, 2018 Injtrerupatorul sa descarce un condensator in circuit. Pe cealalta pozitie sa-l incarce printr-o rezistenta mare. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 24, 2018 Partajează Postat Februarie 24, 2018 Păi de ce atâtea complicații, când butonul de sonerie face asta simplu ? Dacă deranjează ca aspect, se găsesc întrerupătoare fără reținere (gen sonerie) dar cu aspectul de întrerupător de rețea normal, exact ca cele obișnuite.... Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 24, 2018 Partajează Postat Februarie 24, 2018 Butonul realizat cu un releu Reed acționat de butonul sonerie care sa descarce un condesator de zeci-sute de uF în bobina releul, condesator încărcat lent printr-o rezistenta ce nu asigura suficient curent pt bobina releul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum