djvas Postat Februarie 23, 2018 Partajează Postat Februarie 23, 2018 Va prezint interiorul si constructia acestui frecventmetru frantuzesc. Din pacate este hack-uit destul de rau si nu merita reparat. Probabil ar fi fost un aparat destul de performant, dar cineva a ales sa-si bata joc de el. Nici macar nu am gasit documentatia :( Procesorul si memoria Motorola oldschool Lipsa componente in front end si pe langa oscilator : Modulele de sursa : Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 23, 2018 Partajează Postat Februarie 23, 2018 Păcat de el. Link spre comentariu
djvas Postat Februarie 23, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2018 Păcat de el. Asta e riscul cu astea cumparate defecte. Din fericire nu am prea des asemenea bucurii sub capac La o prima constatare am zis sa ma bucur macar de OCXO. Nu a tinut mult :( Sub capac.... dezastru ! Fire rupte, suruburi lipsa... probabil ca si oscilatorul are probleme. Poate are cineva macar schema oscilatorului. Link spre comentariu
QQme Postat Februarie 23, 2018 Partajează Postat Februarie 23, 2018 Ar merita depanat macar Q-ul termostatat. Link spre comentariu
djvas Postat Februarie 23, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2018 La asta ma gandesc si eu dar fara schema e destul de complicat mai ales cu toata firele rupte si dezlipite. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum