electronicecomponente Postat Februarie 27, 2018 Partajează Postat Februarie 27, 2018 Pentru unii sunt glume... Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 27, 2018 Partajează Postat Februarie 27, 2018 (editat) Acum 4 ore, radu72 a spus: Sint "glume" reale,chiar le.am testat si functioneaza!nu in toate cazurile dar in mare parte da.trebuie sa aiba drivere pe ambele parti... Am un tv pe care pot experimenta frezarea(eliminarea scurtului intern) sticlei, de asemenea am si un dremel foarte bun, intrebarea este, ce freza diamantata as putea folosi pentru decuparea in sticla?, n-as vrea sa comand vre-o prostie de pe net.....daca nu e loc aici trimite-mi te rog un link pe MP de unde pot comanda.........Multumesc Editat Februarie 27, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Darden Postat Februarie 28, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2018 (editat) Daca doreste cineva display-ul pt experimente, il pun la dispozitie (donez)! Editat Februarie 28, 2018 de Darden Link spre comentariu
electronicecomponente Postat Februarie 28, 2018 Partajează Postat Februarie 28, 2018 O sa incerc eu sa rezolv.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum