Darden Postat Februarie 22, 2018 Partajează Postat Februarie 22, 2018 Va salut, cu respect! Am acest tv pe masa de lucru, cu defect initial procesor si memorie nand soft corupt, defecte rezolvate de ,,electronicecomponente”, pe care ii-i recomand cu caldura, de altfel, lucrare de calitate si garantie scrisa si stampilata! Problema e alta, panelul e defect, o treime din partea de sus a ecranului prezinta dungi verticale de diferite marimi, culoare verde, iar imaginea e absenta in acea parte a ecranului! Din cate am vazut, ar fi o problema generala cu acest tip de panel, cu driverul lateral! Nu e primul display pe care l-as pune pe picioare, dar, la acest model, nu cunosc exact traseele cu probleme! Daca cunoaste cineva procedura, rog din suflet o mana de ajutor! Va multumesc! 1 Link spre comentariu
electronicecomponente Postat Februarie 22, 2018 Partajează Postat Februarie 22, 2018 (editat) La acest model POSIBIL sa fie driverele laterala turnate in sticla...teoretic nu se poate face..am vazut ceva la rusi..au polizat sticla si au reusit acolo sa se lipeasca cu trasee.. Trebuie desfacut si vazut..daca are urechi laterale incercam sa gasim o solutie.. Editat Februarie 22, 2018 de electronicecomponente Link spre comentariu
Darden Postat Februarie 22, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2018 Am noroc....am desfacut panelul, driverul cu probleme se gaseste in partea stanga-mijloc, misc de el si imaginea revine la normal! M-ar ajuta mult sa cunosc impedanta traseelor, pt a-l putea descoperi pe cel cu probleme! Multumesc! Link spre comentariu
electronicecomponente Postat Februarie 22, 2018 Partajează Postat Februarie 22, 2018 Cautam.. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 22, 2018 Partajează Postat Februarie 22, 2018 Va salut, cu respect! Am acest tv pe masa de lucru, cu defect initial procesor si memorie nand soft corupt, defecte rezolvate de ,,electronicecomponente”, pe care ii-i recomand cu caldura, de altfel, lucrare de calitate si garantie scrisa si stampilata! Problema e alta, panelul e defect, o treime din partea de sus a ecranului prezinta dungi verticale de diferite marimi, culoare verde, iar imaginea e absenta in acea parte a ecranului! Din cate am vazut, ar fi o problema generala cu acest tip de panel, cu driverul lateral! Nu e primul display pe care l-as pune pe picioare, dar, la acest model, nu cunosc exact traseele cu probleme! Daca cunoaste cineva procedura, rog din suflet o mana de ajutor! Va multumesc! Vrei ajutor dar nu prea te conformezi.......puteai sa pui o poza cu defectul, nu ai postat nici tipul corect de ecran, bine totusi ca uni mai cunosc....posibil ecran cu backlight led T400HW04 V.2, citeste codul de pe unul din driverele laterale si posteaza-l aici.... Link spre comentariu
Darden Postat Februarie 22, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2018 Aveti dreptate, display-ul e cel mentionat de d-voastra, imi cer scuze! Pe driverele laterale avem scris NT39504H-CO2E8C! Va multumesc frumos! Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 22, 2018 Partajează Postat Februarie 22, 2018 O sa-ti trimit pe MP o poza cu notatiile padurilor de pe driver pentru a putea dubla traseele cu sarme de la driverul lateral superior la cel bolnav, sa-mi dai o adresa de mail Link spre comentariu
Darden Postat Februarie 22, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2018 [email protected]! Va multumesc tare mult! Link spre comentariu
Darden Postat Februarie 24, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2018 (editat) Atasez o poza cu imaginea tv-ului! Am tras la fire de am obosit, nicio schimbare! Exista rezistente ciudate intre drivere, chiar si intreruperi, am refacut, in mare, dar fara rezultat! Iau pauza, ma reapuc luni! Multumesc! Editat Februarie 24, 2018 de Darden Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 24, 2018 Partajează Postat Februarie 24, 2018 Al rugam pe colegu' SASU sa ne spuna si noua ce a rezolvat............................. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 26, 2018 Partajează Postat Februarie 26, 2018 (editat) On 2/22/2018 at 2:06 PM, electronicecomponente said: La acest model POSIBIL sa fie driverele laterala turnate in sticla...teoretic nu se poate face..am vazut ceva la rusi..au polizat sticla si au reusit acolo sa se lipeasca cu trasee.. Trebuie desfacut si vazut..daca are urechi laterale incercam sa gasim o solutie.. Asa de curiozitate, daca mai stii unde ai vazut la rusi pune link-ul sa vedem si noi....... Editat Februarie 26, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
sorintv Postat Februarie 27, 2018 Partajează Postat Februarie 27, 2018 (editat) Editat Februarie 27, 2018 de sorintvr Link spre comentariu
Darden Postat Februarie 27, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2018 Ce glume bune.....ar fi interesant sa decupez driverele cu un cutter si sa functioneze! Din ce am inteles, acest tip de panel se repara prin inlocuire drivere, lipite de sticla cu o masinarie speciala! Cred ca o sa il dezmembrez, nu am alta solutie! Link spre comentariu
radu72 Postat Februarie 27, 2018 Partajează Postat Februarie 27, 2018 (editat) Sint "glume" reale,chiar le.am testat si functioneaza!nu in toate cazurile dar in mare parte da.trebuie sa aiba drivere pe ambele parti... Editat Februarie 27, 2018 de radu72 Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 27, 2018 Partajează Postat Februarie 27, 2018 (editat) Nu sunt deloc glume, nici cele cu polizarea sticlei si nici cele cu taierea "urechilor" Editat Februarie 27, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum