Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Display LD400BGB-A2

Darden

Postări Recomandate

Va salut, cu respect! Am acest tv pe masa de lucru, cu defect initial procesor si memorie nand soft corupt, defecte rezolvate de ,,electronicecomponente”, pe care ii-i recomand cu caldura, de altfel, lucrare de calitate si garantie scrisa si stampilata! Problema e alta, panelul e defect, o treime din partea de sus a ecranului prezinta dungi verticale de diferite marimi, culoare verde, iar imaginea e absenta in acea parte a ecranului! Din cate am vazut, ar fi o problema generala cu acest tip de panel, cu driverul lateral! Nu e primul display pe care l-as pune pe picioare, dar, la acest model, nu cunosc exact traseele cu probleme! Daca cunoaste cineva procedura, rog din suflet o mana de ajutor! Va multumesc!

Link spre comentariu

La acest model POSIBIL sa fie driverele laterala turnate in sticla...teoretic nu se poate face..am vazut ceva la rusi..au polizat sticla si au reusit acolo sa se lipeasca cu trasee..

Trebuie desfacut si vazut..daca are urechi laterale incercam sa gasim o solutie..

Editat de electronicecomponente
Link spre comentariu

Am noroc....am desfacut panelul, driverul cu probleme se gaseste in partea stanga-mijloc, misc de el si imaginea revine la normal! M-ar ajuta mult sa cunosc impedanta traseelor, pt a-l putea descoperi pe cel cu probleme! Multumesc!

Link spre comentariu

Va salut, cu respect! Am acest tv pe masa de lucru, cu defect initial procesor si memorie nand soft corupt, defecte rezolvate de ,,electronicecomponente”, pe care ii-i recomand cu caldura, de altfel, lucrare de calitate si garantie scrisa si stampilata! Problema e alta, panelul e defect, o treime din partea de sus a ecranului prezinta dungi verticale de diferite marimi, culoare verde, iar imaginea e absenta in acea parte a ecranului! Din cate am vazut, ar fi o problema generala cu acest tip de panel, cu driverul lateral! Nu e primul display pe care l-as pune pe picioare, dar, la acest model, nu cunosc exact traseele cu probleme! Daca cunoaste cineva procedura, rog din suflet o mana de ajutor! Va multumesc!

Vrei ajutor dar nu prea te conformezi.......puteai sa pui o poza cu defectul, nu ai postat nici tipul corect de ecran, bine totusi ca uni mai cunosc....posibil ecran cu backlight led T400HW04 V.2, citeste codul de pe unul din driverele laterale si posteaza-l aici....

Link spre comentariu

Atasez o poza cu imaginea tv-ului! Am tras la fire de am obosit, nicio schimbare! Exista rezistente ciudate intre drivere, chiar si intreruperi, am refacut, in mare, dar fara rezultat! Iau pauza, ma reapuc luni! Multumesc!

post-183351-0-09092800-1519478422_thumb.jpeg

Editat de Darden
Link spre comentariu
On 2/22/2018 at 2:06 PM, electronicecomponente said:

La acest model POSIBIL sa fie driverele laterala turnate in sticla...teoretic nu se poate face..am vazut ceva la rusi..au polizat sticla si au reusit acolo sa se lipeasca cu trasee..

Trebuie desfacut si vazut..daca are urechi laterale incercam sa gasim o solutie..

Asa de curiozitate, daca mai stii unde ai vazut la rusi pune link-ul sa vedem si noi.......

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Ce glume bune.....ar fi interesant sa decupez driverele cu un cutter si sa functioneze! Din ce am inteles, acest tip de panel se repara prin inlocuire drivere, lipite de sticla cu o masinarie speciala! Cred ca o sa il dezmembrez, nu am alta solutie!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări