bogdan69 Postat Februarie 27, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2009 Eu nu am mai facut nimic cu acest amplificator. Am incercat schema initiala si am avut aceleasi probleme ca si ioannis. A ramas in aceasta stare. De asta intreb: Pana la uma il faci varianta cu ECC82 si EL84. Si eu trebuie sa desfac trafurile de iesire pentru ca sunt montate gresit tolelele si am intrefierul prea mare, plus ca sunt scurcircuitate la montaj. Link spre comentariu
ioannis Postat Februarie 27, 2009 Partajează Postat Februarie 27, 2009 da am facut varianta cu ecc82 si EL34! Link spre comentariu
ioannis Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 inca o zi de lucru. Link spre comentariu
zal Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 O mare vitez? de lucru. Bravo! Link spre comentariu
ioannis Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 azi am terminat aproape totul! ramine numa sa fac EM84!am lasat amplif sa mearga 4 ore si totul ok! am observat numa ca, traful de alimentare se incalzeste cam mult, si este de 1KV.cind o sa termin project total, plus lemn lateral, o sa mai incarc poze! Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 azi am terminat aproape totul! ramine numa sa fac EM84!am lasat amplif sa mearga 4 ore si totul ok! am observat numa ca, traful de alimentare se incalzeste cam mult, si este de 1KV.cind o sa termin project total, plus lemn lateral, o sa mai incarc poze! Nu e rau deloc......... Link spre comentariu
hbi Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 ca sugestie (desi arata decent si asa):colierele care tin condensatoarele de filtraj, se pot monta sub carcasa, in asa fel incit condensatorii sa fie cel mult la inaltimea lampilor mici? felicitari pentru proiect! - sa ne dai detalii despre putere si brumul amplificatorului. Link spre comentariu
zal Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 E cel mai reu?it amplif al t?u de pîn? acum, ca aspect exterior ?i interior. Bravo din nou! Link spre comentariu
ioannis Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 sa ne dai detalii despre putere si brumul amplificatorului.dupa parerea mea puterea nu cred ca depaseste 20W.acuma despre brumul se aude foarte putin, aproape insesizabil, si asta daca ma lipesc cu difuzorul!insa trebuie neaparat, rezistenta care este la alimentarea filamentelor de 813, sa fie peste 40 de watt! eu am pus 3 rez de 1? la 15W fiecare, legate in paralel, si totusi se incalzesc cam tare. daca elimin rezistenta aia, atunci se aude brum la boxe! Link spre comentariu
hbi Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 din partea mea, meriti cuvinte de lauda, nu atit pentru design sau pentru acuratetea lucrarillor, ci mai cu seama pentru devotamentul tau fata de lampi, cantitatea de munca depusa, numarul mare de proiecte terminate si pentru implicarea ta in lucrarile colegilor forumisti. Link spre comentariu
danzup Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 Felicitari pentru o noua reusita !Pana la urma care schema ai facut-o in final ? Link spre comentariu
ioannis Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 ultima schema am facut, dar azi sau miine, o sa incarc schema finala, exact cum am facut! Link spre comentariu
ioannis Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 azi am terminat totul!!! a ramas numa asta din portelan care se pune la anodul 813, (nu stiu cum se zice) si sper ca pina miine sa le primesc!!!!!!am lasat ampliful azi 6 ore, si a functionat fara nici-o problema!pacharul care se vede in prima poza, era de mai multe ori azi, plin de vin!!! Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 azi am terminat totul!!! a ramas numa asta din portelan care se pune la anodul 813, (nu stiu cum se zice) si sper ca pina miine sa le primesc!!!!!!am lasat ampliful azi 6 ore, si a functionat fara nici-o problema!pacharul care se vede in prima poza, era de mai multe ori azi, plin de vin!!! ......................................................................................................................................... Complimente,a iesit bine........mi-ar fi placut sa le probam impreuna(ampul meu si al tau) pacat ca ne separa distantele astea.......in august vad eu cum fac si aduc unu la Bucuresti. :wav: Link spre comentariu
zal Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 ...pacharul care se vede in prima poza, era de mai multe ori azi, plin de vin!!! Meri?i o ?ampanie ptr. munca depus?. Amplifurile tale au un aspect din ce în ce mai bun, sigur c? ?i calitatea cre?te la fel cu fiecare proiect.Bravo! :aplauzeP.S. Parc? era ''anode cap'' în englez?. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum