Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

proiect ambitios cu 813

bogdan69

Postări Recomandate

• Răspunsuri 141
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ioannis

63

• bogdan69

17

• zal

13

• blue

8

Top autori în acest subiect

Imi pare nespus de rau ca eu sunt tipul care trebuie sa o spun insa trebuie.....am vrut sa ma abtin insa poate prinde bine pe viitor...Modul cum este bobinat este un dezastru total.Inductante parazite,capacitati imense,valori ale inductantei mult depasite prin acest mod de a bobina si toate celelalte care deriva din asta nu duc la un raspuns tocmai corect al trafului de iesire.Daca insa e facut doar sa cante atunci e ok.

Link spre comentariu

Imi pare nespus de rau ca eu sunt tipul care trebuie sa o spun insa trebuie.....am vrut sa ma abtin insa poate prinde bine pe viitor...Modul cum este bobinat este un dezastru total.Inductante parazite,capacitati imense,valori ale inductantei mult depasite prin acest mod de a bobina si toate celelalte care deriva din asta nu duc la un raspuns tocmai corect al trafului de iesire.Daca insa e facut doar sa cante atunci e ok.

Avind in vedere ca sa chinuit atit mi-a fost imposibil sa-i spun eu cea ce ai confirmat tu.........(Modul cum este bobinat este un dezastru total.)Subscriu si eu!
Link spre comentariu

va salut!!!! aveti absolut dreptate la ce spuneti pentru trafuri de iesire, dar incerc sa il fac singur cu toate minusuri care apar, din cauza ca sint foarte scumpe daca le cumpar!pot sa va spun ca trafuri care am facut pentru amplif cu GU50, au mers foarte fain. (dar nici eu, nu am prea mare pretentii!!!)aici este catalog cu niste preturi de la t/r de iesire, care gasesc in grecia!

Link spre comentariu

oricum ar fi bobinat transformatorul, eu te apreciez pentru efortul depus, cantitatea de munca si de entuziasmul de care dai dovada. sa stii ca felixx nu a vrut sa fie supercritic, dar trebuie ascultat, deoarece, cel putin in materie de trafuri, are o vasta experienta si este un tip exigent in privinta calitatii sunetului; iar calitatea sunetului vine din procesul tehnologic, precum si din materialele/componentele folosite. de aceea observatia lui felixx, ar trebui privita ca o mentiune constructiva.toate bune!

Link spre comentariu

sa stiti ca nu ma supar deloc cu observati, dar din potriva ma bucur, pentru ca din observatiile voastre invat in fiecare zi, si mai multe lucruri!!! :)acuma mi-a trimis un prieten, o schema aseemanatoare cu cel care a postat bogdan69. care ziceti pentru schema asta??

Link spre comentariu

sa stiti ca nu ma supar deloc cu observati, dar din potriva ma bucur, pentru ca din observatiile voastre invat in fiecare zi, si mai multe lucruri!!! :)acuma mi-a trimis un prieten, o schema aseemanatoare cu cel care a postat bogdan69. care ziceti pentru schema asta??

Si aici aceasi observatie transformatorul de care depind performantele ......restul schemei e relativ simpla.
Link spre comentariu

da, schema este simpla, dar crede-ti ca functioneaza si bine? sau sa ma apuc de schema, care am proiectat eu????vreau sa ma apuc sa construiesc amplif, dar acuma m-am incurcat, si nu stiu ce sa fac.....

Link spre comentariu

da, schema este simpla, dar crede-ti ca functioneaza si bine? sau sa ma apuc de schema, care am proiectat eu????vreau sa ma apuc sa construiesc amplif, dar acuma m-am incurcat, si nu stiu ce sa fac.....

Pai am spus-o mai devreme schema nu comporta probleme si daca e corect executata va da bune rezultatedar........de TU atirna in final calitatea sunetului ,puterea etc . oricum am sa public cit de curind o schema deosebita, legat de SE in care nu va fi nici un condesator de cuplaj de la mufa de intrare pina la difuzor totul direct avind ca finala(VEDETA) ...GM70
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări