ioannis Postat Noiembrie 15, 2008 Partajează Postat Noiembrie 15, 2008 potentiometrul de 220k din catodul el34, nu este pot de volum, dar este pentru negativarea g1 la 813. Link spre comentariu
ioannis Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 salut!!!! dupa ce am terminat experimentele cu ampliful si imi a placut cum suna, am comandat si celalalt t/r de iesire. am dat detalii p.t.r t/r la bobinator exact ca la primul, si ieri mi-a trimis un trafo mai mic ca la primul!!!!!!!! nu mai stiu ce sa zic...... as ruga foarte frumos pe bogdan69 daca poate sa masoara carcasa t/r, si sa imi spuna exact ce dimensiuni are. primul t/r de iesire care am comandat, carcasa are dimensiuni: inaltime 10cm, latimea 12cm, grosimea 4cm, iar al doilea care mi-a venit ieri are, inaltime 8cm, latimea 9.5cm, si grosimea 4cm. care transformator este corect????? inaltime latimea grosimea multumesc Link spre comentariu
ioannis Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 am corectat schema, si am pus la catodul EL34 o rezistenta de 2.2k, si acuma EL34 trage 12m?, care dupa indicatiile voastre este bine asa!!!daca credeti ca nu mai trebuie alta schimbare, si circuitul este corect, atunci o sa ma apuc de construit!!!!astept parerile voastre!!! Link spre comentariu
ioannis Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 am mai jucat un pic cu schema, si am bagat reactia negativa la grila la 813!si schema asta se aude destul de bine!!! nu mai stiu ce sa fac..... Link spre comentariu
bogdan69 Postat Noiembrie 30, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Abia acum am reusit sa masor trafurile deoarece atelierul il am in alt oras fata de Bucuresti. Deci dimensiunile sunt 9cm inaltime, 12 cm latime si 5 cm grosimea pachetului de tole. Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Adic? o sec?iune de 20 cm2. Tole E20. Link spre comentariu
ioannis Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 multumesc foarte mult!!!!!! Link spre comentariu
ioannis Postat Decembrie 2, 2008 Partajează Postat Decembrie 2, 2008 cam asa ma gindesc sa arate ampliful! condensatoarele alea, nu sunt cele pe care o sa le pun la amplif, dar inca nu mi-au venit cele bune, si am pus asa ca sa vedeti cum o sa arate. pareri, sugestii???? Link spre comentariu
Haralambie Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 N-am urmarit threadul, dar cine va face trafurile ? Link spre comentariu
bogdan69 Postat Decembrie 8, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2008 In Romania Djdog are bobinator care lucreaza exact dupa cerinte. Link spre comentariu
ioannis Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 dupa multa vremea, cred ca a venit timpul sa realizez ampliful cu 813!am gasit niste trafuri veche de ups si le am desfacut, ca sa il rebobinez, si sa fac trafuri de iesire!dimensiunile trafurilor care am desfacut sint: 10cm inalcime, 12cm lungime si 6cm grosimea. din pacate nu am gasit trafuriile, dupa dimensiunile lui bogdan69. credeti ca trafuriile astea sint buni? adica se potrivesc, pentru trafurile de iesire la tubul 813? Link spre comentariu
ioannis Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 am stat azi si am facut primul traf de iesire pentru 813. grosimea sirmei la primar 0.35mm, iar la secundar 0.75mm!tole le am recuperat, de la niste t/r de la ups! Link spre comentariu
ioannis Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 toata treaba mi-a luat in total aproape 7 ore, pentru fiecare transformator! Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Sa inteleg ca l-ai facut la mina? Link spre comentariu
ioannis Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Sa inteleg ca l-ai facut la mina?da!!!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum