bogdan69 Postat August 26, 2008 Autor Partajează Postat August 26, 2008 Eu am dat sectiunea de la trafurile mele. Asta era tola pe care o aveam. Nu uita ca trebuie intrefier si atragei atentia bobinatorului sa izoleze bine intre straturi, sa reziste la cel putin 1500V (tensiune de strapungere). Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat August 26, 2008 Partajează Postat August 26, 2008 azi am facut comanda de t/r de iesire. am zis la bobinatorul ca sectiunea miezului sa fie 20cm patrati, si mi-a zis ca asta inseamna ca t/r o sa fie aproape de 200 de watii.nu este prea mare t/r???? asa este corect???De ce nu iti cumperu unul gata facut, de la o firma care a mai dat satisfactie si altor consumatori :smt017 Asta, stiind ca esti "afara" si ca, oricum, nu il bobinezi singur... Link spre comentariu
ioannis Postat Septembrie 9, 2008 Partajează Postat Septembrie 9, 2008 va salut!!!!cum am mai zis si alta data, grecii, nu stiu de ce si cum, dar mintea lor nu merge deloc!!!!!!!!azi am primit trafurile de iesire si au venit intr-o cutie care nu puteam sa il ridic........cind am deschis cutia am vazut 2 t/r de iesire de 2KW fiecare, si m-am speriat.......am sunat la bobinatorul ( doua persoane lucreaza acolo) si am intrebat ce s-a intimplat, si de ce sint asa mari trafuriile, am primit urmatorul raspuns: unu mi-a zis ca nu incapeau atitea spire la un miez de 20cm patrati,si de aia au iesit atit de mari. dupa ce m-am certat cu el,si am zis ca au realizat si altii t/r aia, si au incaput foarte bine spire, la miez de 20cm patrati, mi-a dat pe cellalalt baiat si mi-a zis el ca a inteles ca traful sa are latime 20 de cm patrati........ ce sa mai zic.............noroc ca nu am dat banii la el, si nici nu dau, daca nu imi face trafurile cum trebuie.....pentru fiecare traf de 2KW, mi-a cerut 180 de euro... Link spre comentariu
hbi Postat Septembrie 10, 2008 Partajează Postat Septembrie 10, 2008 La banii astia comanzi trafurile de pe net.... Toate bune! Link spre comentariu
nichishoru Postat Septembrie 10, 2008 Partajează Postat Septembrie 10, 2008 La banii astia comanzi trafurile de pe net.... Toate bune!Incearca producatorul Lundahl care are distributor in Atena:NEXUS acoustics Haitas D. Haralampos 24 R. Ferreou str. P.Faliro 175-63 Athens GREECE Tel: +30 - 210 985 0286 Tel: +30 - 210 983 0207 Fax: +30 - 210 983 0207 Email: xaitas/AT/acci/DOT/gr :cry: Link spre comentariu
ioannis Postat Septembrie 11, 2008 Partajează Postat Septembrie 11, 2008 astea sint traful de alimentare, si drosel! am mai vorbit azi cu bobinatorul, si mi-a zis ca vrea 50 de euro p.t fiecare t/r de iesire la 250W!! cred ca este un pret bun. daca imi zicea mai mult, atunci cumparam t/r de la o firma cum a zis si nichishoru!!! Link spre comentariu
mișa Postat Septembrie 11, 2008 Partajează Postat Septembrie 11, 2008 Foarte frumoase. Succes!Am totusi o intrebare: De unde fac rost bobinatorii la care ai apelat tu de capacele alea pentru transformatoare? Am cautat in mod serios un furnizor si nu am gasit. Cu siguranta multe persoane de pe forum sunt interesate de ele. Link spre comentariu
danzup Postat Septembrie 12, 2008 Partajează Postat Septembrie 12, 2008 Foarte frumoase. Succes!Am totusi o intrebare: De unde fac rost bobinatorii la care ai apelat tu de capacele alea pentru transformatoare? Am cautat in mod serios un furnizor si nu am gasit. Cu siguranta multe persoane de pe forum sunt interesate de ele.EXACT ! Si eu sunt foarte interesat de capace ! Link spre comentariu
ioannis Postat Septembrie 12, 2008 Partajează Postat Septembrie 12, 2008 o sa dau luni un tel la bobinatorul, sa il intreb de unde face rost de capacele alea!!! Link spre comentariu
ioannis Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 va salut!! azi am facut primele teste cu tubul 813. am facut ampliful exact ca schema, dar cu intrare de 2volti, ampliful se aude incet!!! :( asteptam mai multe de tubul asta..... poate trebuie intrare mai mare??? vreo idea??? Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Aoleu! Ai curaj sa masori 881Vcc cu aparatul ala? :soc: :echair: Link spre comentariu
bogdan69 Postat Septembrie 29, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Chiar ca mare curaj. sau poate il fixeaza fara tensiune si apoi alimenteaza. eu asa as face, daca bububie instrumentul treaba lui. Link spre comentariu
ioannis Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 am un pic de curaj.... ;) inainte alimentez montajul si dupa am masor cu aparatul!!!!! stiu ca sint un pic nebun...... ;)acuma ce sa fac??? dubla trioda are amplificare de 20. credeti ca poate nu ajunge amplificarea asta? sa folosesc alta dubla trioda cu amplificare mai mare, sau sa pun inca o trioda inainte de 6sn7? Link spre comentariu
Electron Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Apropos de bubuituri, acum cativa ani cand eram mai lipsit de experienta, am avut deosebita "placere" sa imi explodeze un aparat de masura in mana in timp ce masuram tensiunea dintre doua faze (???) ale unei retele trifazate de 380 V. E ceva palpitant, recomand dependentilor de adrenalina! Link spre comentariu
mișa Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Era pus pe 10A? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum