nichishoru Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 P.S. Parc? era ''anode cap'' în englez?.Sau capison, palarie, capac.........Felicitari si din partea mea. Caut si eu o "tipsie" ca sa ma apuc de SE-ul la care visez (cu G 807).Din nefericire turcismele sau chinezismele care se vind pe la noi sunt din tabla de 0.5 si sunt cu muchii inclinate (trapez). Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 conectorul pe anod in engleza se chiama "top cap " Link spre comentariu
ioannis Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 multumesc foarte mult!!!! si inca vreau sa multumesc toate persoane de acest forum, care mi-au ajutat foarte mult, pentru realizarea amplificatorului!!!azi au venit si am montat, capace pentru anod!!!!asta este rezultatul final!! Link spre comentariu
danzup Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 Este superb realizat si arata foarte bine .Sa-l asculti sanatos cat mai mult timp . Link spre comentariu
ioannis Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 asta este schema finala a amplificatorului! Link spre comentariu
ioannis Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 si alimentarea amplificatorului! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum