IgaRbt12 Postat Noiembrie 9, 2020 Partajează Postat Noiembrie 9, 2020 DE CURAND ACEST TELEVIZOR IL FOLOSEAMA APARTAMENT PE UPC doar analog.Acum l-am mutat la curte si acolo este digi dar nu gaseste niciun post.Ideea e ca daca pun alt tv la acelasi cablu la care incerc cu acest televizor,in final celalalt tv functioneaza.Ce setari ar fi sau ce se intampla??Este ciudat pentru ca pana acum a mers si intro zi cand l-am luat dintro parte si l-am dus in cealalta nu mai merge. Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 9, 2020 Partajează Postat Noiembrie 9, 2020 trebuie setat pe dvb-c cablu digital si dupa aceea dat cautare automata,unele au in menu la setari,antena sau cablu,deci trebuie dat pe cablu, Link spre comentariu
cornel1962 Postat Octombrie 21, 2023 Partajează Postat Octombrie 21, 2023 Va salut, are cineva un cod longer , sau mfy la acest model. Tot ce am pentru Vortex nu funcționează. Mulțumesc anticipat !!! Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 21, 2023 Partajează Postat Octombrie 21, 2023 mfy 1838? Link spre comentariu
cornel1962 Postat Octombrie 21, 2023 Partajează Postat Octombrie 21, 2023 Acum 19 minute, iuliantv a spus: mfy 1838? Mulțumesc mult, o sa incerc mâine...., am plecat din atelier. Seara frumoasa !!! Link spre comentariu
tehtronics Postat Octombrie 22, 2023 Partajează Postat Octombrie 22, 2023 Nu va merge cu 1838 ... Incarca in Longer fisierul din "attach" si verifica Vortex.txt Link spre comentariu
cornel1962 Postat Octombrie 22, 2023 Partajează Postat Octombrie 22, 2023 Acum 2 minute, tehtronics a spus: Nu va merge cu 1838 ... Incarca in Longer fisierul din "attach" si verifica Vortex.txt · 0 descărcări Mulțumesc ,incerc și postez rezultatul. O zi frumoasa ! Link spre comentariu
cornel1962 Postat Octombrie 22, 2023 Partajează Postat Octombrie 22, 2023 Functioneaza cu fisierul trimis de @Tehtronics, ...am incercat si cu 1838 (Longer 09550), dar fara rezultat. Multumesc de ajutor, i-am inlocuit ledurile si aveam nevoie sa intru in meniul de service , sa reduc bachligh-ul ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum