Vizitator ovidius max Postat Iunie 21, 2007 Partajează Postat Iunie 21, 2007 Va sulut si bine (ca) v-am gasitAsadar, am un aspirator Eta, de 1600 W, de vreo 4-5 ani. Acum am observat ca nu mai trage bine (poate 20% din puterea de pana acum) si se incinge foarte tare. Primii suspecti au fost carbunii la care am incercat sa ajung. Din pacate, masinaria are 2 suruburi sub capacele de pe colturi (intrerupator si arcula care ruleaza cablul) fara scoaterea carora nu am acces la suruburi. Ma gandesc ca sistemul de scoatere a capacelor respective e similar la mai multe aspiratoare asa ca va intreb: CUM SCOT CAPACELE? Va multumesc! :prayer: Link spre comentariu
cipcirip Postat Iunie 21, 2007 Partajează Postat Iunie 21, 2007 De obicei prin glisare spre spate; au niste ,,picioare`` in forma de T sau L; succes... Link spre comentariu
Vizitator ovidius max Postat Iunie 21, 2007 Partajează Postat Iunie 21, 2007 Multumesc, am nevoie. Link spre comentariu
m.nyck Postat Iunie 21, 2007 Partajează Postat Iunie 21, 2007 Daca sunt capace de mascare trebuie sa aibe ca sistem de prindere cleme de plastic. Ai grija cum tragi de capace sa nu rupi sistemul de prindere.Bafta. :smt006 Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 28, 2007 Partajează Postat Octombrie 28, 2007 Stiu ca e OFF TOPIC dar un om mare zicea o data: When in dubt, use a bigger hammer Link spre comentariu
Vektor Postat Iunie 15, 2009 Partajează Postat Iunie 15, 2009 De regula prin deformarea unor capace,vedeti ordinea necesara.Cu2-3 surubelnite. Link spre comentariu
CATA2003 Postat Iunie 15, 2009 Partajează Postat Iunie 15, 2009 De regula prin deformarea unor capace,vedeti ordinea necesara.Cu2-3 surubelnite.Dupa 2 ani icon_hang :smt118 :confuz1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum