Vizitator Postat Februarie 20, 2018 Partajează Postat Februarie 20, 2018 Sint curios daca cineva s-a interesat de acest aparat construit prin anii 30' de dr. Rife, exista multe comentarii pe net legat de acesta si fiindca majoritatatea membrilor Elforum sint electronisti se pot discuta aspectele tehnice mai ales ca acest aparat nu ridica probleme d.p.d.v constructiv Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 20, 2018 Partajează Postat Februarie 20, 2018 Acum cativa ani am stans ceva documentatie despre generatorul Rife. Chiar, aici, pe forum am postat ceva, o pagina de start cu frecventele. https://www.elforum.info/topic/51288-elf-terapia-cu-unde-electromagnetice/page-18?do=findComment&comment=1101126 Interesant este si documentul asta http://www.rife.org/john%20marsh/rifeinstrumenthistory.pdf Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 28, 2018 Partajează Postat Februarie 28, 2018 Am inceput constructia acestui generator cu partea de etaj final si un modulator un pic mai deosebit, urmeaza circuitul de cuplaj cu tubul phanatron si partea de alimentare, sa vedem ce iese, ce pare ai Stefan ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 4, 2018 Partajează Postat Martie 4, 2018 Domnule....ce sa zic...chiar nu ma asteptam la asta. Observ ca proiectul este, deja, in stadiu avansat. Daca ati facut cablajele e clar ca modulele functioneaza. Sunt curios de doua lucruri, si anume ce tub folositi si ce transformator il alimenteaza. Intamplator, caut documentatie despre un generator de inalta frecventa facut de Telefunken la Ulm si folosit in fabricile de tuburi pentru incalzirea prin inductie a sistemelor. Puterea este in jur de 1KW si frecventa reglabila intre 400KHz si 1MHz. Si doar o ..lampa din seria RS, mai multe nu stiu, deocamdata. Oricum, racirea este cu ..apa. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 4, 2018 Partajează Postat Martie 4, 2018 Cele doua module functioneaza, etajul final poate scoate aproximativ 300w la 3,2768 Mhz, este gata si bobina de cuplare cu tubul phanatron urmeaza, partea de alimentare ce trebuie sa fie reglabila intre 20v si 100v/3A. Deocamdata probele vor fi facute cu un tub de 100w imprumutat de cineva ce a construit o varianta complet analogica adica un oscilator Hartley de 25w cu doua tuburi PL509 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum