myshyk Postat Februarie 20, 2018 Partajează Postat Februarie 20, 2018 cu LVDS stanga decuplat cu LVDS dreapta decuplat cu TCon-ul decuplat Asa arata montat tot la loc, daca misc de TCon, se modifica imaginea, ca in cele doua poze. Pot sa cred ca TCon-ul e de vina? Sau sa sap mai departe? N-am masurat tensiuni... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 20, 2018 Partajează Postat Februarie 20, 2018 Pare defect de panel , pune o poza cu imagine cu antena sau pe scart 1 Link spre comentariu
myshyk Postat Februarie 21, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2018 Pot face ceva masuratori comparative intre cele doua iesiri spre panel, pentru a trage ceva concluzii? Asa arata cu semnal, doar o jumatate de imagine. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 21, 2018 Partajează Postat Februarie 21, 2018 ai incercat sa apesi pe panglici ca aici https://www.youtube.com/watch?v=mpp14G-c9Yo 1 Link spre comentariu
myshyk Postat Februarie 21, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2018 (editat) Buuuun. Am incercat cu panglicile, asta e rezultatul: Asa cum se vede, in partea dreapta (privita din fata, cea care nu mergea) a aparut imaginea, au mai ramas doar doua dungi subtiri, iúna verde una rosie. In concluzie, asta e defectul, nu TCon-ul. Intrebare: stiti cine repara asemenea defecte? Ma refer la "reparat", nu bagat burete,etc., etc. Banuiesc ca este reparabil. Cu multumiri pentru amabilitate! Editat Februarie 21, 2018 de myshyk Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 21, 2018 Partajează Postat Februarie 21, 2018 Este cineva pe la Iasi,Floristeanu Daniel,cauta-l pe OLX-Iasi,la "Televizoare". 1 Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 21, 2018 Partajează Postat Februarie 21, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=2Tg5zIY5les 1 Link spre comentariu
myshyk Postat Februarie 21, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2018 Frumos! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum