eugenbt Postat Februarie 23, 2018 Partajează Postat Februarie 23, 2018 si pentru ca in fotografie conteaza mult lumina, pun mai jos o imagine luata si transformata in pozitiv cu telefonul. negativ pozitiv, transformat cu softul telefonului Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 23, 2018 Partajează Postat Februarie 23, 2018 Am prins un scanner de negative în Lidl, cu 10 lei. Erau reduse la maxim, nu se atingea nimeni de ele... Link spre comentariu
eugenbt Postat Februarie 23, 2018 Partajează Postat Februarie 23, 2018 isi fac treaba cu brio. sunt rapide si softul iti da pozitivul foarte aproape de ceea ce-ti face la un atelier pe o scula de 7000E. dezavantajul este ca nu permit decat filme de 135. pentru cele late am folosit improvizatia cu aparatul foto. Link spre comentariu
iuli10 Postat Februarie 23, 2018 Partajează Postat Februarie 23, 2018 @eugenbt Mi-am recalibrat ”cubul” și camera după specificațiile dvs... Ce a ieșit se vede mai jos: Dacă vă place continuăm așa, dacă nu, sunt deschis la orice sugestie Acesta e cubul meu... Revin! Link spre comentariu
wave Postat Februarie 23, 2018 Partajează Postat Februarie 23, 2018 (editat) Este bine. Abia astept si celelalte poze. Incearca sa pui un watermark in diagonala pe poze,ca te trezesti cu ele insusite de altii. Eu am patit-o. Editat Februarie 23, 2018 de wave Link spre comentariu
iuli10 Postat Februarie 23, 2018 Partajează Postat Februarie 23, 2018 Ok. Așa voi face. Link spre comentariu
M.Adrian Postat Februarie 23, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2018 Se vad foarte bine imaginile, si eu sunt nerabdator sa vad restul de poze. Buna si sugestia cu watermark pe diagonala. Link spre comentariu
eugenbt Postat Februarie 24, 2018 Partajează Postat Februarie 24, 2018 (editat) e mult mai bine. daca ai timp si chef, te mai poti juca cu setarile de culoare, daca nu, conteaza doar faptul ca sunt imagini de arhiva. Editat Februarie 24, 2018 de eugenbt Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 24, 2018 Partajează Postat Februarie 24, 2018 Ce-i ala, ceva cuptor rotativ? Link spre comentariu
eugenbt Postat Februarie 27, 2018 Partajează Postat Februarie 27, 2018 (editat) a disparut o pagina din topic. n-a disparut, dupa ce-am postat, a aparut din nou. scuze! Editat Februarie 27, 2018 de eugenbt Link spre comentariu
M.Adrian Postat Martie 3, 2018 Autor Partajează Postat Martie 3, 2018 (editat) Masini si utilaje ca in imaginile astea numai la "How it's made" am vazut, nu am intrat nici o data in vreo fabrica si nici imagini din ele nu am vazut, pana acum. Editat Martie 3, 2018 de M.Adrian Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Martie 3, 2018 Partajează Postat Martie 3, 2018 (editat) Locomotive ca cele prezentate in ultimele doua poze, n-aveai unde sa vezi. Acelea circulau doar pe linii de cai ferate cu ecartament ingust si transportau atit persoane cit si altfel de materiale,ca de exemplu,masa lemnoasa. In ziua de azi vezi tot mai rar astfel de locomotive si asta doar in anumite zone. Cit despre fabrici si uzine, pot spune ca, din tot ce-a fost, putine foarte putine au mai ramas in ''picioare''. Editat Martie 3, 2018 de GEO 53 BN 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate