Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Industria romaneasca in perioada tovarasilor..

M.Adrian

Postări Recomandate

isi fac treaba cu brio. sunt rapide si softul iti da pozitivul foarte aproape de ceea ce-ti face la un atelier pe o scula de 7000E. dezavantajul este ca nu permit decat filme de 135. pentru cele late am folosit improvizatia cu aparatul foto.

Link spre comentariu

@eugenbt

Mi-am recalibrat ”cubul” și camera după specificațiile dvs...

Ce a ieșit se vede mai jos:

2qisriu.jpg

6srzgk.jpg

4ioe87.jpg

Dacă vă place continuăm așa, dacă nu, sunt deschis la orice sugestie

Acesta e cubul meu...

acenf9.jpg

Revin!

Link spre comentariu

Masini si utilaje ca in imaginile astea numai la "How it's made" am vazut, nu am intrat nici o data in vreo fabrica si nici imagini din ele nu am vazut, pana acum.

Editat de M.Adrian
Link spre comentariu

Locomotive ca cele prezentate in ultimele doua poze, n-aveai unde sa vezi. Acelea circulau doar pe linii de cai ferate cu ecartament ingust si transportau atit persoane cit si altfel de materiale,ca de exemplu,masa lemnoasa. In ziua de azi vezi tot mai rar astfel de locomotive si asta doar in anumite zone.

Cit despre fabrici si uzine, pot spune ca, din tot ce-a fost, putine foarte putine au mai ramas in ''picioare''.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări