Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

locatii cu apa termala

LostCell

Postări Recomandate

Salut,as dori sa stiu daca mai sunt si alte locatii cu apa termala in partea de vest a Romaniei,in afara de baile Felix si Tasnad,adica sa se poata face agrement..cu cortu sau la hotel,etc..daca mai stiti va rog postati aici :supz:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• LostCell

3

• yo9hrb

2

• Craciun

1

• d2134

1

Top autori în acest subiect

la Satu-mare stiam si eu..doar ca am auzit ca nu mai merge strandul,ca l-au inchis,Balc ala unde ii?ce judet..pe unde sa il caut?Herculane e prea departe,sa ma exprim mai clar,locatii in Transilvania(Ardeal)

Link spre comentariu

Balc e in Bihor. Intre Suplacu de Barcau si Marghita. Problema este ca daca vrei sa mananci ceva te cam duci in Marghita. Oricum, prin zona am vazut o gramajoara de stranduri termale. Sa caut poze daca mai am.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Salut,as dori sa stiu daca mai sunt si alte locatii cu apa termala in partea de vest a Romaniei,in afara de baile Felix si Tasnad,adica sa se poata face agrement..cu cortu sau la hotel,etc..daca mai stiti va rog postati aici :supz:

Geoagiu Bai, ai 3 bazine cu apa termala, hoteluri, loc de cort...vezi:http://www.geoagiu.lx.ro/
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator geokser

In Oradea sunt asa:strandul din Iosia Nord-nu recomand ii o ciuprcariestrandul Municipal-ii ok curat,bazin cu apa termala si bazin cu apa rece piscina de la Hotel Continental-cam prea multe fite /m2strandul Dinamo -curat si asta ok.In afara orasului: Baile 1 Mai-curat ok Baile felix-ok strandul cu valuri -nu are apa termala am fost acolo si ii apa rece, in weekend se fac valuri din juma in juma de ora . strandul Apollo-ok ,desi mie personal nu imi place acolo. :weedman:

Link spre comentariu

La Felix si 1 Mai am fost..e binisor,acu am fost 3 zile la Tasnad impreuna cu varu,si a fost super.Acu urmeaza sa ma deplasez la Ocna Sugatag,pt niste bai in apa sarata :supz:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări