LostCell Postat Iunie 21, 2007 Partajează Postat Iunie 21, 2007 Salut,as dori sa stiu daca mai sunt si alte locatii cu apa termala in partea de vest a Romaniei,in afara de baile Felix si Tasnad,adica sa se poata face agrement..cu cortu sau la hotel,etc..daca mai stiti va rog postati aici :supz: Link spre comentariu
d2134 Postat Iunie 21, 2007 Partajează Postat Iunie 21, 2007 Baile CalaceaBaile Herculane Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iunie 21, 2007 Partajează Postat Iunie 21, 2007 Balc. Daca mai mere strandul. Link spre comentariu
LostCell Postat Iunie 21, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2007 la Satu-mare stiam si eu..doar ca am auzit ca nu mai merge strandul,ca l-au inchis,Balc ala unde ii?ce judet..pe unde sa il caut?Herculane e prea departe,sa ma exprim mai clar,locatii in Transilvania(Ardeal) Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iunie 21, 2007 Partajează Postat Iunie 21, 2007 Balc e in Bihor. Intre Suplacu de Barcau si Marghita. Problema este ca daca vrei sa mananci ceva te cam duci in Marghita. Oricum, prin zona am vazut o gramajoara de stranduri termale. Sa caut poze daca mai am. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 10, 2007 Partajează Postat Iulie 10, 2007 Salut,as dori sa stiu daca mai sunt si alte locatii cu apa termala in partea de vest a Romaniei,in afara de baile Felix si Tasnad,adica sa se poata face agrement..cu cortu sau la hotel,etc..daca mai stiti va rog postati aici :supz:Geoagiu Bai, ai 3 bazine cu apa termala, hoteluri, loc de cort...vezi:http://www.geoagiu.lx.ro/ Link spre comentariu
edy_wheazel Postat Iulie 10, 2007 Partajează Postat Iulie 10, 2007 Am vazut in revista "24-Fun" baile termale Acas, undeva in sudul Satu Mare, cam 30 km. In poze arata bine. Link spre comentariu
Vizitator geokser Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 In Oradea sunt asa:strandul din Iosia Nord-nu recomand ii o ciuprcariestrandul Municipal-ii ok curat,bazin cu apa termala si bazin cu apa rece piscina de la Hotel Continental-cam prea multe fite /m2strandul Dinamo -curat si asta ok.In afara orasului: Baile 1 Mai-curat ok Baile felix-ok strandul cu valuri -nu are apa termala am fost acolo si ii apa rece, in weekend se fac valuri din juma in juma de ora . strandul Apollo-ok ,desi mie personal nu imi place acolo. :weedman: Link spre comentariu
LostCell Postat Iulie 20, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2007 La Felix si 1 Mai am fost..e binisor,acu am fost 3 zile la Tasnad impreuna cu varu,si a fost super.Acu urmeaza sa ma deplasez la Ocna Sugatag,pt niste bai in apa sarata :supz: Link spre comentariu
Vizitator robykozak Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 In judetul Arad, vizitati Statiunea Moneasa. Sunt hoteluri, restaurante, strand super. Vizitati http://www.statiuneamoneasa.ro Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum