Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare lavabila

costy

Postări Recomandate

Salutare,

trebuie sa refac vreo2-3 pereti din diverse motive (inundatie sau pur si simplu pete) si nu stiu ce lavabila sa folosesc

In principiu m-ar interesa pareri legate de vopselele mai speciale gen cu ioni de argint sau cele care se lauda ca ar mai atenua mirosurile.

A folosit cineva asa ceva? fac ce spun sau sunt doar marketing?

Link spre comentariu

Am folosit ceva lavabilă ,,cu ioni de argint,,....vrăjeală totală. Dacă vrei ioni de argint, faci o electroliză a apei cu electrozi de argint și folosești apa aia la diluat vopseaua.Când am pensulat porțiuni afectate de mucegai cu apă ,,ionizată,, astfel, s-a văzut un efect antimucegai.Dar vopseaua aia cu ioni e banc....dai niște bani în plus pe aiureli.

Link spre comentariu

Balarii.

Ai probleme de infiltratie si/sau condens, rezolva cauza. Vopseaua nu rezolva problema.

s-a rezolvat, a fost o inundatie acum 2 luni dar cum s-a rezolvat teava nu mai sunt alte prrobleme

eram curios daca mult laudatele vopseluri speciale chiar sunt deosebite sau aleg doar din cele normale

Link spre comentariu

Parerea mea este ca ionul (fie el si de argint) nu prea exista liber prin natura. Inclusiv in vopsea. Deci e chestie de marketing.

Eu am folosit Savana cu teflon si sunt foarte multumit. Chiar daca e mai scumpa, per total, pretul este destul de OK. Dai mai putine straturi.

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...
On 2/19/2018 at 8:37 PM, costy said:

Salutare,

trebuie sa refac vreo2-3 pereti din diverse motive (inundatie sau pur si simplu pete) si nu stiu ce lavabila sa folosesc

In principiu m-ar interesa pareri legate de vopselele mai speciale gen cu ioni de argint sau cele care se lauda ca ar mai atenua mirosurile.

A folosit cineva asa ceva? fac ce spun sau sunt doar marketing?

Am gasit cateva rewieuri sper sa te ajute reducereonline.ro/cum-alegi-cea-mai-buna-vopsea-lavabila/

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări