costy Postat Februarie 19, 2018 Partajează Postat Februarie 19, 2018 Salutare, trebuie sa refac vreo2-3 pereti din diverse motive (inundatie sau pur si simplu pete) si nu stiu ce lavabila sa folosesc In principiu m-ar interesa pareri legate de vopselele mai speciale gen cu ioni de argint sau cele care se lauda ca ar mai atenua mirosurile. A folosit cineva asa ceva? fac ce spun sau sunt doar marketing? Link spre comentariu
Dxxx Postat Februarie 19, 2018 Partajează Postat Februarie 19, 2018 Daca vrei vopsea iei vopsea, alte vrajeli... poti folosi antiseptice sau antiodorizante dedicate, nu face treaba asta o vopsea. Apla. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 19, 2018 Partajează Postat Februarie 19, 2018 Am folosit ceva lavabilă ,,cu ioni de argint,,....vrăjeală totală. Dacă vrei ioni de argint, faci o electroliză a apei cu electrozi de argint și folosești apa aia la diluat vopseaua.Când am pensulat porțiuni afectate de mucegai cu apă ,,ionizată,, astfel, s-a văzut un efect antimucegai.Dar vopseaua aia cu ioni e banc....dai niște bani în plus pe aiureli. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 20, 2018 Partajează Postat Februarie 20, 2018 Balarii. Ai probleme de infiltratie si/sau condens, rezolva cauza. Vopseaua nu rezolva problema. Link spre comentariu
dem3ntor Postat Februarie 20, 2018 Partajează Postat Februarie 20, 2018 Recomand Savana cu teflon! 1 Link spre comentariu
Spitfire Postat Februarie 20, 2018 Partajează Postat Februarie 20, 2018 Dintre toate lavabilele, Savana cu Teflon mi-a parut cea mai buna, se intinde usor, are foarte mare putere de acoperire. 1 Link spre comentariu
costy Postat Februarie 20, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2018 Balarii. Ai probleme de infiltratie si/sau condens, rezolva cauza. Vopseaua nu rezolva problema. s-a rezolvat, a fost o inundatie acum 2 luni dar cum s-a rezolvat teava nu mai sunt alte prrobleme eram curios daca mult laudatele vopseluri speciale chiar sunt deosebite sau aleg doar din cele normale Link spre comentariu
yo9hrb Postat Februarie 23, 2018 Partajează Postat Februarie 23, 2018 Parerea mea este ca ionul (fie el si de argint) nu prea exista liber prin natura. Inclusiv in vopsea. Deci e chestie de marketing. Eu am folosit Savana cu teflon si sunt foarte multumit. Chiar daca e mai scumpa, per total, pretul este destul de OK. Dai mai putine straturi. Link spre comentariu
paraschivrazvan25 Postat Octombrie 6, 2020 Partajează Postat Octombrie 6, 2020 On 2/19/2018 at 8:37 PM, costy said: Salutare, trebuie sa refac vreo2-3 pereti din diverse motive (inundatie sau pur si simplu pete) si nu stiu ce lavabila sa folosesc In principiu m-ar interesa pareri legate de vopselele mai speciale gen cu ioni de argint sau cele care se lauda ca ar mai atenua mirosurile. A folosit cineva asa ceva? fac ce spun sau sunt doar marketing? Am gasit cateva rewieuri sper sa te ajute reducereonline.ro/cum-alegi-cea-mai-buna-vopsea-lavabila/ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum