raidaru Postat Februarie 19, 2018 Partajează Postat Februarie 19, 2018 Salutare, am si eu un amarat de peugeot 106 si am o problema cu telecomanda, imi consuma foarte repede bateria 1-2 sapt,utilizare rara, indiferent ca e china sau varta, renata,maxell, model CR1620. O fi dusa vreo componenta electronica de pe ea? Atasez niste poze cu placa: Link spre comentariu
validae Postat Februarie 19, 2018 Partajează Postat Februarie 19, 2018 Ai măsurat curentul în repaus ? Vezi să nu ai microcontactul cu probleme de izolație și să facă aleatoriu contact singur.Schimbă pentru moment microcontactul. Link spre comentariu
raidaru Postat Februarie 19, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2018 Ai măsurat curentul în repaus ? Vezi să nu ai microcontactul cu probleme de izolație și să facă aleatoriu contact singur.Schimbă pentru moment microcontactul. unul din ele doar ce l-am pus, am sa-l schimb si pe celalat si vedem ce se intampla. Link spre comentariu
mac01 Postat Februarie 19, 2018 Partajează Postat Februarie 19, 2018 Inseriaza un miliampermetru cu bateria si vezi ce consum are. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum