iuliantv Postat Martie 1, 2018 Partajează Postat Martie 1, 2018 trebuie neaparat sa va sun?nu vad rostul. daca doriti castile azi le voi expedia.ieri nu am mai avut cand,daca nu doriti sa expediez pana nu va sun,atunci nu voi expedia Link spre comentariu
virgil_19 Postat Martie 1, 2018 Autor Partajează Postat Martie 1, 2018 Va salut. Sunt de acord -trimiteti castile la adresa mentionata. Virgil. Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 1, 2018 Partajează Postat Martie 1, 2018 ok,maine trimit,azi am asteptat raspunsul dv,dar a ajuns prea tarziu,la ora 16 am plecat de la serviciu,trimit maine prin fan courier .oficiul postal nu e maine in drumul meu Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 2, 2018 Partajează Postat Martie 2, 2018 azi am facut comanda la fan curier,m-am luat cu treaba si am uitat de ei,inainte sa plec de la serviciu am sunat curierul din zona mea si a intrat mesageria,asa ca am dus coletul la posta, expeditor savu iulian loc,bacau ramburs 65lei.toate cele bune Link spre comentariu
virgil_19 Postat Martie 3, 2018 Autor Partajează Postat Martie 3, 2018 Astept coletul. Multumesc, Virgil. Link spre comentariu
virgil_19 Postat Martie 8, 2018 Autor Partajează Postat Martie 8, 2018 Va salut. Multumesc ptr. casti . Functioneaza . Eu stiu ca se alimenteaza cu 2 acumulatori de 1,2V . Am montat 2 buc ac. si nu se aprind led, rosu si verde. Am conectat 2 bat .1,5V si functioneaza OK.Alimentatorul scoate 18V , in gol , desi pe eticheta = 12V . Il schimbam. Stima , Virgil. Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 8, 2018 Partajează Postat Martie 8, 2018 nu am avut acumulatori,am testat cu baterii,alimentatorul este un transformator si e normal ca in gol sa scoata mai mult(totusi 18v mi se pare mult,nu am masurat cat scoate am vazut ca e trecut 12v pe el si merge) Link spre comentariu
Postări Recomandate