Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

CAUT casti st. fara fir.

virgil_19

Postări Recomandate

Va salut . Ma intereseaza sa achizitionez ( cumpar ) = 1 -2 perechi casti st. pentru receptia in banda= 863-865 Mhz . Compatibile cu TCM204482 , Bayerdinamic RSS433.2 , sau Medion MD41659 . Cu multumiri anticipate , Virgil.

Link spre comentariu

le am ,azi nu am avut timp decat sa le caut,mai trebuia sa caut un traf 12v 200ma si o mufa jack stereo,neamtul a montat una mono la emitator,posibil sa se fi stricat cea veche si sa i pus ce a avut la indemana.le am la serviciu unde sant ceva ocupat cu clientii,colegul e in concediu si e mai complicat.daca gasiti in alta parte nu e cu suparare,pana luni dupa amiaza nu pot garanta ca am timp

Link spre comentariu

sant ok probate,mai putin mufa jack de la sender care e mono,si alimentatorul,la care am inversat polaritatea,,taind firele,,daca santeti interesat trimiteti adresa aici sau in mp si metoda transport ce va fi suportata de dv,50lei plus taxe transport

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări