wave Postat Februarie 18, 2018 Partajează Postat Februarie 18, 2018 (editat) In limita timpului disponibil.proiectez cablaje imprimate. 1 leu pad-ul , dar nu mai putin de 50 de lei, chiar daca sunt mai putin de 50 de pad-uri per proiect. Generez fisiere gerber si PDF,atat! Nu execut in regim de urgenta si imi rezerv dreptul de a refuza anumite proiecte sau useri. Se cere schema detaliata si lista completa de componente. Alte detalii le discutam pe privat. Editat Martie 2, 2018 de wave Link spre comentariu
Romica_t Postat Februarie 18, 2018 Partajează Postat Februarie 18, 2018 abia astept sa colaboram Link spre comentariu
wave Postat Februarie 19, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2018 (editat) In limita timpului disponibil.proiectez cablaje imprimate. 1 leu pad-ul , dar nu mai putin de 50 de lei, chiar daca sunt mai putin de 50 de pad-uri per proiect. Generez fisiere gerber si PDF,atat! Nu execut in regim de urgenta si imi rezerv dreptul de a refuza anumite proiecte sau useri. Se cere schema detaliata si lista completa de componente. Alte detalii le discutam pe privat. Editat Februarie 19, 2018 de wave Link spre comentariu
wave Postat Februarie 21, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2018 In limita timpului disponibil.proiectez cablaje imprimate. 1 leu pad-ul , dar nu mai putin de 50 de lei, chiar daca sunt mai putin de 50 de pad-uri per proiect. Generez fisiere gerber si PDF,atat! Nu execut in regim de urgenta si imi rezerv dreptul de a refuza anumite proiecte sau useri. Se cere schema detaliata si lista completa de componente. Alte detalii le discutam pe privat. Link spre comentariu
wave Postat Februarie 23, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2018 In limita timpului disponibil.proiectez cablaje imprimate. 1 leu pad-ul , dar nu mai putin de 50 de lei, chiar daca sunt mai putin de 50 de pad-uri per proiect. Generez fisiere gerber si PDF,atat! Nu execut in regim de urgenta si imi rezerv dreptul de a refuza anumite proiecte sau useri. Se cere schema detaliata si lista completa de componente. Alte detalii le discutam pe privat. Link spre comentariu
wave Postat Februarie 24, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2018 In limita timpului disponibil.proiectez cablaje imprimate. 1 leu pad-ul , dar nu mai putin de 50 de lei, chiar daca sunt mai putin de 50 de pad-uri per proiect. Generez fisiere gerber si PDF,atat! Nu execut in regim de urgenta si imi rezerv dreptul de a refuza anumite proiecte sau useri. Se cere schema detaliata si lista completa de componente. Alte detalii le discutam pe privat. Link spre comentariu
wave Postat Martie 2, 2018 Autor Partajează Postat Martie 2, 2018 (editat) In limita timpului disponibil.proiectez cablaje imprimate. 1 leu pad-ul , dar nu mai putin de 50 de lei, chiar daca sunt mai putin de 50 de pad-uri per proiect. Generez fisiere gerber si PDF,atat! Nu execut in regim de urgenta si imi rezerv dreptul de a refuza anumite proiecte sau useri. Se cere schema detaliata si lista completa de componente. Alte detalii le discutam pe privat. Editat Martie 2, 2018 de wave Link spre comentariu
alcon Postat Martie 4, 2018 Partajează Postat Martie 4, 2018 La Friday, March 02, 2018 la 20:36, wave a spus: In limita timpului disponibil.proiectez cablaje imprimate. 1 leu pad-ul , dar nu mai putin de 50 de lei, chiar daca sunt mai putin de 50 de pad-uri per proiect. Generez fisiere gerber si PDF,atat! Nu execut in regim de urgenta si imi rezerv dreptul de a refuza anumite proiecte sau useri. Se cere schema detaliata si lista completa de componente. Alte detalii le discutam pe privat. Cu ce program proiectati? Link spre comentariu
wave Postat Martie 11, 2018 Autor Partajează Postat Martie 11, 2018 (editat) In special pe tuburi electronice. Editat Martie 11, 2018 de wave Link spre comentariu
DENSUSAN Postat Martie 24, 2018 Partajează Postat Martie 24, 2018 On 3/4/2018 at 1:30 PM, alcon said: Cu ce program proiectati? Dupa poza pusa e in SPRYNT. Link spre comentariu
wave Postat Martie 24, 2018 Autor Partajează Postat Martie 24, 2018 Nu folosesc Sprint Layout. Link spre comentariu
wave Postat Aprilie 3, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2018 La 23.02.2018 la 9:19, wave a spus: La 19.02.2018 la 13:04, wave a spus: In limita timpului disponibil.proiectez cablaje imprimate. 1 leu pad-ul , dar nu mai putin de 50 de lei, chiar daca sunt mai putin de 50 de pad-uri per proiect. Generez fisiere gerber si PDF,atat! Nu execut in regim de urgenta si imi rezerv dreptul de a refuza anumite proiecte sau useri. Se cere schema detaliata si lista completa de componente. Alte detalii le discutam pe privat. Link spre comentariu
Postări Recomandate